Takaisin

TSR-kanavalla ohjelmia jo viisi vuotta - Ole kuulolla!

TSR-kanavalla ohjelmia jo viisi vuotta - Ole kuulolla!

04.02.2010 Tiedote

Työsuojelurahastolla on verkkosivuillaan oma multimedia- ja radio-ohjelmien kanava. TSR-kanavalla voi tutustua uusimpiin ja kiinnostavimpiin työelämätutkimuksen tuloksiin. Kanavan ohjelmat toteuttaa Verkkomedia Pajan toimitus.

Työsuojelurahaston ja Pajan yhteistyötä on tehty jo viisi vuotta, ensimmäinen TSR-kanavan ohjelma julkaistiin helmikuussa 2005. Tänä vuonna suunnitelmissa on viisi uutta multimedia- ja radio-ohjelmaa.

TSR-kanavalla ääneen pääsevät tutkijat ja usein hekin, jotka ovat olleet tutkimuksissa mukana. Multimediaohjelman ääni ja kuva tuovat oman särmänsä aiheiden esittelyyn sekä tiedon tulkintaan ja syventämiseen. Ohjelmissa ihmiset puhuvat ihmiselle.

TSR-kanavan sisältö on vapaasti yksityisten henkilöiden ja työpaikkojen hyödynnettävissä. Niiden pohjalta voi virittää keskustelua tai hieman tavoitteellisemmin; käyttää niitä vaikkapa koulutuksen ja kehittämistyön välineinä.

TSR-kanavan ensimmäisen ohjelma käsitteli työhyvinvointia ja nimenomaan työn myönteisiä vaikutuksia. Tutkija Jari Hakanen puhui työn imusta.

Kaikki ohjelmat löytyvät kanavan  tallennearkistosta.