Back

Menestys on meissä itsessämme

Menestys on meissä itsessämme

05.03.2009 TSR-video

Life Works Consulting Oy on vuonna 2000 perustettu seitsemän asiantuntijan konsulttiyritys, jonka osaamisalueita ovat erityisesti liiketoiminnan kehittämiseen, osaamiseen ja strategioihin liittyvä johtaminen.

Korkeasti koulutetut ja kokeneet erityisasiantuntijat ovat usein ammattiylpeitä ja itsenäisiä, ja saattavat vierastaa ryhmässä työskentelyä. Life Works Consulting on alusta alkaen toiminut yhteisvastuullisesti ja kehittänyt määrätietoisesti tiimityötä. Yrityksen osaamisen edelleen vahvistamiseksi ja kestävän kasvun hallitsemiseksi omistajayrittäjät Tarja Pietiläinen, Heidi Keso ja Hanna Lehtimäki aloittivat pitkäjänteisen yhteistyön pääosin Yhdysvalloissa työskentelevän Kristiina Hiukan kanssa.`

Kristiina Hiukan ammattinimike on meilläkin hiljalleen yleistyvä coach, jonka hän omalta osaltaan suomentaa yhteistoiminnalliseksi valmentajaksi.

Yhteistoiminnallisella valmennuksella (coaching) haettiin uusia toimintatapoja yrityksen sisäisen yhteistyön - yhdessätekemisen - kehittämiseksi. Erilaisten palaverimallien ja dialogisten menetelmien (esim. kuunteleminen, kyseleminen, kannustaminen, vinkkien jakaminen) lisäksi valmennus opetti löytämään työyhteisössä olevia inhimillisiä voimavaroja ja ottamaan niitä käyttöön. Esimerkiksi tunteiden ja erilaisuuden ymmärtäminen voimavaraksi on heijastunut suoraan työn laatuun ja liiketoiminnan tuottavuuteen.

TSR-kanavan multimediaohjelmassa Menestys on meissä itsessämme Kristiina Hiukka, Tarja Pietiläinen ja Heidi Keso kertovat taustoja ja kokemuksia yhteistyöstään. Esityksen neljässä osiossa puhutaan valmennuksesta, tunteista, erilaisuudesta sekä edellytyksistä ja tuloksista. Aihetta syvennetään radio-ohjelmassa Inhimillistä bisnestä, jossa selvitetään tarkemmin myös Life Works Consulting Oy:n taustaa ja toiminta-ajattelua sekä coach ja coaching -termien sisältöä. Molempien ohjelmien toimittaja on Pirkko Peippo.

Kuuntele-linkki käynnistää multimediaohjelman Menestys on meissä itsessämme.
Kesto: 15.00.

Kuuntele-linkki käynnistää radio-ohjelman Inhimillistä bisnestä.
Kesto: 25.55.

Tekniset ohjeet
Multimediaesityksen vastaanotto edellyttää äänikortilla ja kaiuttimilla tai kuulokkeilla varustetun tietokoneen. Mikäli esitys ei toimi, koneestasi saattaa puuttua Java-tekniikkaa tukeva ohjelma. Voit ladata maksuttoman ohjelman  tästä  (ikkunaan avautuvat myös suomenkieliset latausohjeet).