Back

Telma ponnisti pronssille

Telma ponnisti pronssille

26.11.2010 Tiedote

Työelämän kehittämisen erikoislehti Telma nappasi kolmannen sijan ProComin Lehtipäivän asiakaslehtisarjassa.

"Tuhti lukupaketti, paljon kiinnostavia juttuja. Juttutyyppien arsenaali on kiitettävä, tekstien taso ammattimainen. Selkeä, ruokaisa ja viihdyttävä rytmi, isosta sisällöstään huolimatta lehti ei ole raskassoutuinen. Poikkeuksellisen hyvä setti journalistista ja koskettavaa kuvaa, paikan päällä olo on vahva."

Muun muassa tällaisilla maininnoilla Telma nappasi pronssia ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n asiakas- ja sidosryhmälehtien sarjassa torstaina, 25.11.

"Työsuojelurahastossa ja Työturvallisuuskeskuksessa tiedetään jotakuinkin kaikki, mitä suomalaisesta työelämästä tarvitsee tietää. Telman menestyksen salaisuus onkin hyvä yhteistyö asiakkaan kanssa - sillä onnistutaan seulomaan lehteen kaikkein oleellisin ja oikeat näkökulmat. Tuloksena syntyy tuhti tiivistymä kulloisestakin teemasta", sanoi lehden tuottaja Sami Turunen Alma Media Lehdentekijöistä.

Lehtipäivässä palkittiin kolme parasta lehteä sekä asiakas- ja sidosryhmälehtien sarjassa että henkilöstölehtien sarjassa. ProComin lehtipäivä on järjestetty yli kaksikymmentä kertaa.

Telma on Työturvallisuuskeskuksen ja Työsuojelurahaston julkaisema työelämän kehittämisen erikoislehti. Lehden kohderyhmää ovat muun muassa työsuojelu- ja luottamushenkilöstö, työterveyden ammattilaiset, esimiehet, työelämätutkijat sekä viestinnän ammattilaiset. Telman levikki on 110 000 kappaletta, ja sen käytännön toteutuksesta vastaa Alma Media Lehdentekijät. 

 

Lisätiedot:

Työsuojelurahasto: viestintäpäällikkö Marja-Leena Jylhä, 040 548 8852
Työturvallisuuskeskus: viestinnän asiantuntija Eija Åback, 040 537 1822
www.telma-lehti.fi

Työsuojelurahaston (TSR) tavoitteena on rahoittaa sellaista tutkimus-, kehitys- ja tiedotustoimintaa, joka parantaa työoloja ja edistää työyhteisöjen toiminnan turvallisuutta ja tuottavuutta.

Työturvallisuuskeskuksen (TTK) tavoitteena on parantaa työturvallisuutta, työhyvinvointia ja tuloksellisuutta sekä esimiestyön ja yhteistoiminnan edellytyksiä. Työturvallisuuskeskus tarjoaa koulutus- ja kehittämispalveluja, tiedotusta ja aineistoja työyhteisöille sekä ylläpitää työsuojeluhenkilörekisteriä.

Työsuojelurahastoa ja Työturvallisuuskeskusta hallinnoivat työmarkkinakeskusjärjestöt.