Back

TSR:n rahoittamaa Työurat yliopistoissa -hankkeen loppuseminaaria voi seurata netissä

TSR:n rahoittamaa Työurat yliopistoissa -hankkeen loppuseminaaria voi seurata netissä

11.08.2016 Tiedote

Työsuojelurahaston rahoittama ja Jyväskylän yliopiston Koulutuksen tutkimuslaitoksen toteuttama Työurat yliopistoissa -hankkeen loppuseminaari järjestetään torstaina 11.8.

 

 

Jyväskylän yliopistossa 11.8. klo 13-15.30 järjestettävässä loppuseminaarissa esitellään muun muassa hankkeen tuloksia. Hankkeen loppuseminaaria voi seurata livelähetyksenä osoitteessa, https://m3.jyu.fi/jyumv/ohjelmat/erillis/ktl/challenges-in-academic-careers/live.

Seminaari on katsottavissa perjantaina 12.8. osoitteessa, https://moniviestin.jyu.fi/ohjelmat/erillis/ktl/challenges-in-academic-careers

Hanke: Jyväskylän yliopiston Koulutuksen tutkimuslaitos: Työurat yliopistoissa - Tutkimus akateemisesta työstä, työurien rakentumisesta sekä rekrytoitumisesta suomalaisissa yliopistoissa

Hankenumero: 114158

Työsuojelurahasto rahoittaa tutkimus- ja kehitystoimintaa, joka parantaa työoloja sekä työyhteisöjen toiminnan turvallisuutta ja tuottavuutta. Rahastoa hallinnoivat työmarkkinakeskusjärjestöt ja se saa varansa lakisääteisen tapaturmavakuutuksen maksutulosta. Rahaston toimintaa valvoo sosiaali- ja terveysministeriö.

Rahasto rahoittaa Työturvallisuuskeskuksen toimintaa. Lisäksi Työsuojelurahasto ja Työturvallisuuskeskus julkaisevat ja kustantavat yhdessä Telma -työelämän kehittämisen erikoislehteä.