Back

Tutkimus tutuksi -tapaamisen 18.11. aineisto julkaistu netissä

Tutkimus tutuksi -tapaamisen 18.11. aineisto julkaistu netissä

24.11.2016 Tiedote

Työsuojelurahaston Tutkimus tutuksi -tapaamisessa 18.11. tutkijat Sanna Anttila ja Johanna Pulkkinen esittelivät Tampereen teknillisen yliopiston Työväkivaltariskien torjuntatoimenpiteiden soveltuvuus - Ensiapu- ja päivystysyksiköissä -tutkimushankkeen tuloksia.  

Anttila ja Pulkkinen kertoivat hankkeen aikana kootuista ja kehitetyistä ensiapu- ja päivystysyksiköiden tarpeisiin suunnatuista työväkivallan hallintakeinoista, joiden soveltuvuutta ja toimivuutta on arvioitu kuudessa sairaanhoitopiirin ensiapu- ja päivystysyksiköissä.

Tutkimus tutuksi -tapaamisessa Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin työsuojelupäällikkö Asta Lehtiö ja Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymän työhyvinvointipäällikkö Marita Simola kertoivat tutkimuksen konkreettisista hyödyistä Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen keskussairaaloissa. Lehtiö ja Simola kertoivat esimerkiksi siitä, millaisia kokemuksia keskussairaaloilla on käyttöön otetuista työväkivallan hallintakeinoista.

Hanke:
Työsuojelurahaston tukema tutkimushanke: Työväkivaltariskien torjuntatoimenpiteiden soveltuvuus - Ensiapu- ja päivystysyksiköissä. Hankenumero 114112

Tutkimus tutuksi -tilaisuuden aineisto:
Esittelyssä työväkivallan torjunta ensiavussa ja päivystyksessä -video
Tutkimus tutuksi -tapaamisen tallenne
Hanketiedote

Esityskalvot:
Sanna Anttila ja Johanna Pulkkinen: Keinoja päivystyksen uhka- ja väkivaltatilanteiden hallintaan

Asta Lehtiö: Työväkivaltariskien toimenpiteiden soveltuvuus ensiapu ja päivystysyksiköissä -hanke

Marita Simola: Keinoja työväkivallan ennaltaehkäisyys ja hallintaan