Väitöskirjastipendi: Loppuraportin muoto ja sisältö

Väitöskirjastipendin loppuraportti on viralliseen esitarkastukseen hyväksytty väitöskirja ja ote hyväksymiskokouksen pöytäkirjasta.

Väitöskirjasta on käytävä selvästi ilmi, että Työsuojelurahasto on osallistunut tutkimuksen rahoittamiseen. Esimerkiksi sisäsivulla rahaston osallistumisen rahoitukseen voi ilmaista esimerkiksi kirjoittamalla: "Työsuojelurahasto on osallistunut väitöskirjan rahoittamiseen". Myös tutkimusta esittelevissä kalvoissa, postereissa ja www-sivuilla käytetään rahaston logoa.  

Liitä viralliseen esitarkastukseen lähetetty väitöskirja ja ote hyväksymiskokouksen pöytäkirjasta pdf-tiedostona oma.tsr.fi -järjestelmässä.  Valitse raporttilajivalikoista ”Käsikirjoitus – ei julkisuuteen”.

Työsuojelurahasto on muuttanut loppuraporttien toimittamista koskevaa ohjeistusta.  1.1.2020 jälkeen rahoitettujen hankkeiden loppuraportit on toimitettava vain pdf-tiedostona oma.tsr.fi -järjestelmän kautta. Painettuja loppuraportteja ei enää vaadita 1.1.2020 jälkeen rahoitetuilta hankkeilta.

Ennen 1.1.2020 rahoitetut hankkeet toimittavat loppuraportin sekä painettuna että pdf-tiedostona.  Lähetä myöhemmin valmis väitöskirja kahtena kirjastojakelukelpoisena kappaleena postitse: Työsuojelurahasto, Pohjoiseplanadi 21 B 6, 00100 Helsinki sekä pdf-tiedostona sähköpostiosoitteeseen, info@tsr.fi

Lisätietoja: Hankkeen yhteyshenkilöltä, puh. 09 6803 3311.