Asiointipalvelu

Hankkeeseen tai hakemukseen tekemiseen liittyvissä asioissa kirjaudu tunnuksillasi osoitteessa oma.tsr.fi

Jos hakemukselle myönnetään rahoitusta, kaikki asiointi rahaston kanssa tehdään sähköisesti. Päätös, rahoitussopimus, raportoinnit ja viestit lähetetään järjestelmän, oma.tsr.fi, kautta.

Rahoitushakemus

Tutkimus-, kehittämisavustus- ja tiedotushakemukset tehdään oma.tsr.fi -järjestelmän kautta. Jos hakemuksen vastuuhenkilö ei ole vielä luonut henkilökohtaista ja pysyvää tunnusta uuteen hakujärjestelmään, hänen pitää tunnistautua järjestelmään tunnistautuminen-palvelun kautta. Tunnistautumisen jälkeen vastuuhenkilö antaa sähköpostiosoitteen ja luo pysyvän salasanan, joilla hän voi asioida hakemuksessa. Tunnukset ovat henkilökohtaiset, eikä niitä saa jakaa muille. Hakemuksen vastuuhenkilö toimii yhteyshenkilönä hakemusta koskevissa asioissa. Hakijan on hyvä muistaa, että hakemuksen käynnistäjä on vastuuhenkilö.

Stipendihakemus

Stipendihakemukset jätetään Työsuojelurahaston uudessa hakujärjestelmässä, oma.tsr.fi.  Jos stipendin hakija ei ole vielä luonut henkilökohtaista ja pysyvää tunnusta uuteen hakujärjestelmään, hänen pitää tunnistautua järjestelmään tunnistautuminen-palvelun kautta. Tunnistautumisen jälkeen hakija antaa sähköpostiosoitteen ja luo pysyvän salasanan, joilla hän voi asioida hakemuksessa. Tunnukset ovat henkilökohtaiset, eikä sitä saa jakaa muille.

Viestit ja väliraportit

Yhteydenpito rahastoon ja väliraporttien kirjoittaminen oma.tsr.fi -järjestelmän kautta. 
 

Hankeyhteenveto ja loppuraportti

Hankeyhteenvedon kirjoittaminen ja loppuraportin lähettäminen Työsuojelurahastolle oma.tsr.fi -järjestelmän kautta. 
 

Talouden loppuraportointi

Talouden loppuraportoinnin rahoitusmuodoittain: tutkimus- ja kehityshankkeet, tiedotus-ja koulutushankkeet ja stipendit.

Loppuraportin muoto- ja sisältöohje

Ohje rahoitusmuodoittain hankkeen vastuuhenkilölle siitä, minkälainen on loppuraportin muoto- ja sisältö.

Asiantuntijalausunnot

Tieteellisten asiantuntijalausunnon antajien asiointi ja palkkion maksuun tarvittava henkilötietolomake. Lausunnon jättäminen oma.tsr.fi -järjestelmän kautta.