Tillbaka

Tutkimus tutuksi -tapaamisen 18.11. tallenne julkaistu netissä

Tutkimus tutuksi -tapaamisen 18.11. tallenne julkaistu netissä

24.11.2016 TSR-video

Työsuojelurahaston Tutkimus tutuksi -tapaamisessa 18.11. tutkijat Sanna Anttila ja Johanna Pulkkinen esittelivät Tampereen teknillisen yliopiston Työväkivaltariskien torjuntatoimenpiteiden soveltuvuus - Ensiapu- ja päivystysyksiköissä -tutkimushankkeen tuloksia.  

Anttila ja Pulkkinen kertoivat hankkeen aikana kootuista ja kehitetyistä ensiapu- ja päivystysyksiköiden tarpeisiin suunnatuista työväkivallan hallintakeinoista, joiden soveltuvuutta ja toimivuutta on arvioitu kuudessa sairaanhoitopiirin ensiapu- ja päivystysyksiköissä.

Tutkimus tutuksi -tapaamisessa Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin työsuojelupäällikkö Asta Lehtiö ja Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymän työhyvinvointipäällikkö Marita Simola kertoivat tutkimuksen konkreettisista hyödyistä Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen keskussairaaloissa. Lehtiö ja Simola kertoivat esimerkiksi siitä, millaisia kokemuksia keskussairaaloilla on käyttöön otetuista työväkivallan hallintakeinoista.

Kesto: 1:18:13
 

Lue lisää hankkeesta:
Tampereen teknillisen yliopiston tutkimushanke: Työväkivaltariskien torjuntatoimenpiteiden soveltuvuus - Ensiapu- ja päivystysyksiköissä.

Hankenumero 114112

Video: Esittelyssä työväkivallan torjunta ensiavussa ja päivystyksessä