Tillbaka

Tutkimus tutuksi -tapaamisen 19.5.2017 tallenne julkaistu netissä

Tutkimus tutuksi -tapaamisen 19.5.2017 tallenne julkaistu netissä

22.05.2017 TSR-video

Perjantaina 19.5.2017 järjestetyn Tutkimus tutuksi -tapaamisen tallenne on julkaistu netissä. Tutkimus tutuksi -tapaamisessa  turvallisuuspäällikkö Antti Leino esitteli Skanska Oy:n kehittämisavustushanketta, jossa otettiin uusi askel kohti erinomaista turvallisuuskulttuuria siirtämällä katse tekniikasta ja työoloista ihmiseen ja työyhteisöön.
 

Hankkeessa tutkittiin, millaisia työkaluja ja valmennusvaihtoehtoja rakennusalan yrityksellä on turvallisuuskulttuurin edistämiseksi organisaatiossaan. Hankkeen tuloksista kertoivat myös turvallisuuspäällikkö Matti Eronen Skanska Talonrakennus Oy:stä ja hankkeessa ulkopuolisena asiantuntijana toiminut Marita Hyttinen 3T Ratkaisut Oy:stä.  


Henkilöstön kehittämispäällikkö Tuija Laine-Itävuo kertoi Tamro Oyj:n kehittämisavustushankkeesta, jolla haluttiin parantaa työntekijöiden keskittymiskykyä ja opettaa työntekijöille uusia, aiempaa tehokkaampia työtapoja. Hanke toteutettiin 12 henkilön pilottiryhmälle, joka koostui organisaation asiantuntijoista ja esimiehistä. Hankkeen toteuttajana toimi työnohjaaja, mindfulness-valmentaja Teetta Kalajo Potential Project Finland Oy:stä.

Kehittämisavustushankkeet:
115341 Safe Care Turvallisuuskulttuurin tutkiva kehittäminen Skanskassa, Nova - Nolla Vahinkoa
116329 Parantuneen keskittymiskyvyn ja tietoisuuden lisäämisen kautta tuottavampiin työtapoihin.

Kesto: 1:20:29