Tillbaka

Tutkimusasiantuntija Mikael Saarinen puhuu TTK:n työhyvinvoinnin sparraustunnilla 18.8. klo 10

Tutkimusasiantuntija Mikael Saarinen puhuu TTK:n työhyvinvoinnin sparraustunnilla 18.8. klo 10

16.08.2016 Tiedote

Työsuojelurahaston tutkimusasiantuntija Mikael Saarinen puhuu torstaina 18.8. klo 10 alkavalla Työturvallisuuskeskuksen työhyvinvoinnin sparrausverkkoluennolla, jonka aiheena on työhyvinvoinnin kehittämisen rahoitus.

 

Saarinen kertoo Työsuojelurahaston rahoittamista kehittämisavustuksista, joita myönnetään työpaikan innovatiivisiin työhyvinvoinnin kehittämiskokeiluihin.

Työhyvinvoinnin sparraustunti alkaa klo 10. Verkkovälitteinen ja vuorovaikutteinen luento on maksuton. Lisätietoa työhyvinvoinnin sparraustunnista saa Työturvallisuuskeskuksen nettisivuilta, jossa on kerrottu tarkemmin verkkoluennosta ja osallistumisohjeista.   

Työsuojelurahasto rahoittaa tutkimus- ja kehitystoimintaa, joka parantaa työoloja sekä työyhteisöjen toiminnan turvallisuutta ja tuottavuutta. Rahastoa hallinnoivat työmarkkinakeskusjärjestöt ja se saa varansa lakisääteisen tapaturmavakuutuksen maksutulosta. Rahaston toimintaa valvoo sosiaali- ja terveysministeriö.

Rahasto rahoittaa Työturvallisuuskeskuksen toimintaa. Lisäksi Työsuojelurahasto ja Työturvallisuuskeskus julkaisevat ja kustantavat yhdessä Telma -työelämän kehittämisen erikoislehteä.