Tillbaka

Työuupumuksesta työn imuun

Työuupumuksesta työn imuun

11.02.2005 TSR-video

Toimenpiteet työhyvinvoinnin lisäämiseksi keskittyvät usein vain ongelmien ratkaisuihin ja kuormituksen keventämiseen. Liian harvoin muistetaan myönteisiä asioita, olemassaolevia voimavaroja, työn imua.
 
Tutkija Jari Hakanen sanookin, että molemmat työhyvinvoinnin polut  - jaksamis- ja motivaatiopolku - olisi syytä pitää mielessä. Lisäksi pitäisi havaita, mikä työntekijöissä on hyvää ja vahvaa ja miten luoda työpaikoille sellaiset olosuhteet, joissa työntekijä voi tuntea saavansa tunnustusta ja arvostusta sekä kokea onnistumisia työhön sijoittamiensa voimavarjojen vastineeksi.

Tässä multimediaesityksessä Jari Hakanen pohtii väitöskirjatutkimuksensa tiimoilta reittiä työuupumuksesta työn imuun. 
Kesto 12.30
Multimediaesityksen jälkeen on linkki Verkkomedia Pajan sivuille puolen tunnin Työn imuun! -radio-ohjelmaan, jossa on haastateltavana Jari Hakanen. Ohjelman ovat toimittaneet toimittajat Kari ja Pirkko Peippo Keski-Suomen Tiedonvälityksestä. 
Kesto 30.00
Radio-ohjelman voit kuunnella myös näiltä sivuilta
 
Lue lisää Tätä on tutkittu -tietokannasta
Työsuojelurahaston stipendi nro 104020.
 

Tekniset ohjeet

Multimediaesityksen vastaanotto edellyttää äänikortilla ja kaiuttimilla tai kuulokkeilla varustetun tietokoneen. Mikäli esitys ei toimi, koneestasi saattaa puuttua Java-tekniikkaa tukeva ohjelma. Voit ladata maksuttoman ohjelman  tästä (ikkunaan avautuvat myös suomenkieliset latausohjeet).