Tiedotuskampanja

Työsuojelurahasto rahoittaa rahaston toimialueella olevan tiedon levittämistä ja hyödyntämistä käyttäjille. 

Työsuojelurahasto rahoittaa tiedotuskampanjoita tapauskohtaisesti ja pääsääntöisesti kertaluonteisina.

Tavoitteena on välittää osittain tai kokonaan rahaston rahoittamien tai muiden tutkimus- ja kehityshankkeiden tuloksia käyttäjille.

Kampanjalla on oltava laaja vaikutus suomalaiseen työelämään. Sen on oltava innovatiivinen ja sillä pitää olla uutuusarvoa.

Tiedotuskampanjalle on eduksi, että hakija sekä muut rahoittajat ja toimijat ovat sitoutuneet hankkeeseen sekä henkisesti että taloudellisesti.

Rahoitettava tiedotuskampanja käsittelee laajasti työympäristöä, työoloja, työelämän suhteita tai toiminnan tuottavuutta. 

Ennen hakemuksen täyttämistä voit tutustua tiedotuskampanjahakemuksessa oleviin kysymyksiin liitteenä olevan pdf-mallikappaleen avulla.

Tutustu lisäksi yleisohjeisiin

Tutustu myös alla olevaan ohjeeseen ja tiedotus- ja koulutushankkeiden yleisohjeisiin ennen hakemuksen kirjoittamista ja lähettämistä.

Paljonko voi hakea?

Rahoitus kohdistuu materiaalin tuottamiseen ja ostettuihin palveluihin.

Työsuojelurahasto ei pääsääntöisesti rahoita käännöstöitä, taitto-, paino- eikä internet-sivujen tekemiseen liittyviä kuluja.

Hakijalta edellytetään muuta ulkopuolista tai omaa taloudellista panostusta. Työsuojelurahasto ei myönnä 100 prosenttisesti rahoitusta kulujen kattamiseen.

Hakuajat

Tiedotus- ja koulutushankkeet

Hakuaikoja on kaksi kertaa vuodessa:

  • 15.2. klo 16.00 mennessä
  • 15.9. klo 16.00 mennessä

Mikäli hakuajan päättymispäivä osuu viikonlopuksi, päättyy hakuaika seuraavana arkipäivänä klo 16.00.​

HUOM! Hakemusta ei voi täydentää hakemuksen jättämisen jälkeen, koska hakemusten arviointi käynnistyy välittömästi hakuajan päätyttyä.

Hakeminen

Hakeminen tapahtuu sivun www.tsr.fi/asiointipalvelun kautta, josta hakija valitsee rahoitusmuodon.

Hakemukset kirjoitetaan joko suomeksi tai ruotsiksi. Muun kielisiä hakemuksia ei käsitellä.

Käytettävät selaimet ovat Internet Explorer, Mozilla Firefox ja Chrome. Suosittelemme näiden selainten uusimpia versioita. Suosittelemme myös internet-selaimen välimuistin tyhjentämistä ennen hakemuksen täytön aloittamista.