Takaisin

Seuraa suoraa nettilähetystä Tutkimus tutuksi -tapaamisesta

Seuraa suoraa nettilähetystä Tutkimus tutuksi -tapaamisesta

17.11.2016 Tiedote

Perjantaina 18.11. klo 9–10.30 järjestettävää Työsuojelurahaston Tutkimus tutuksi -tapaamista voi seurata suorana lähetyksenä osoitteessa www.unionimedia.fi/live. Ohjelman katsominen ei vaadi kirjautumista.

Tutkimus tutuksi -tapaamisessa tutkijat Sanna Anttila ja Johanna Pulkkinen esittelevät Tampereen teknillisen yliopiston Työväkivaltariskien torjuntatoimenpiteiden soveltuvuus - Ensiapu- ja päivystysyksiköissä -tutkimushankkeen tuloksia.  Anttila ja Pulkkinen kertovat hankkeen aikana kootuista ja kehitetyistä ensiapu- ja päivystysyksiköiden tarpeisiin suunnatuista työväkivallan hallintakeinoista, joiden soveltuvuutta ja toimivuutta on arvioitu kuudessa sairaanhoitopiirin ensiapu- ja päivystysyksiköissä.

Tutkimus tutuksi -tapaamisessa Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin työsuojelupäällikkö Asta Lehtiö ja Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymän työhyvinvointipäällikkö Marita Simola kertovat tutkimuksen konkreettisista hyödyistä Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen keskussairaaloissa. Lehtiö ja Simola kertovat esimerkiksi siitä, millaisia kokemuksia keskussairaaloilla on käyttöön otetuista työväkivallan hallintakeinoista.


Tutkimushanke:
Tampereen teknillisen yliopiston tutkimushanke: Työväkivaltariskien torjuntatoimenpiteiden soveltuvuus - Ensiapu- ja päivystysyksiköissä.
Hankenumero 114112