Hae rahoitusta yksityishenkilönä

Edistääkö hankkeesi kotimaisten työpaikkojen työturvallisuutta ja työterveyttä tai kehittääkö se työn tuottavuutta? Tutustu Työsuojelurahaston tarjoamiin rahoitusmuotoihin ja hae sinulle sopivaa rahoitusta.

Myönnämme stipendejä uuden, työelämää koskevan tutkimustiedon tuottamiseen sekä tutkijoiden pätevöitymiseen ja uusien tutkijasukupolvien kouluttautumiseen. Huomaathan, että stipendihankkeilla on oltava uutuusarvoa ja mahdollisimman nopeaa vaikuttavuutta suomalaiseen työelämään.

Rahoituksemme tarkoitus on korvata henkilökohtaisia ansiotulomenetyksiä tai kuluja stipendihankkeesi ajalta. Huomioithan, ettemme myönnä useimpia stipendejä, mikäli olet stipendikaudella ansiotyössä, sinulla on jo muu rahoitus hankkeellesi tai saat muuta ansiotulon menetykseen liittyvää tukea. Emme voi myöntää stipendirahoitusta myöskään, mikäli suoritat perustutkintoa, olet eläkkeellä tai työtön. Matkastipendi on ainoa stipendi, jota voit hakea näistä ehdoista riippumatta. Lähetä hakemuksesi viimeistään hakuajan viimeisenä päivänä klo 15.00 mennessä.

Rahoitusmuodot

Löydä hankkeellesi sopiva vaihtoehto tutustumalla eri rahoitusmuotoihin. Kun avaat rahoitusmuodon alasivun, löydät tarkat hakuohjeet, ohjeet rahoituksen saajalle sekä esimerkkejä aiemmista projekteista.

Väitöskirjastipendi

Liittyykö väitöskirjasi työelämän tutkimukseen ja kehittämiseen? Voit hakea väitöskirjatyön loppuunsaattamiseen stipendiä, joka kattaa väitöstyöskentelysi viimeiset 6-12 kuukautta ennen työn esitarkastusta.

Hakuaika
24.9. – 15.10.2024

Lue lisää

Post doc -tutkimusstipendi

Post doc -tutkimusstipendiä voit hakea enintään 12 kuukauden mittaiseen, väitöskirjatutkimuksen jälkeiseen itsenäiseen tutkimustyöhön, joka pohjautuu väitöstyösi aihepiiriin. Voit saada tämän henkilökohtaisen stipendin kokopäiväiseen tutkimustyöhön.

Hakuaika
24.9. – 15.10.2024

Lue lisää

Tutkijavierailustipendi

Stipendillä voit kattaa ansionmenetyksiä korkeintaan 12 kuukauden tutkijavierailun ajalta. Vierailusi aihepiirin on pohjauduttava väitöstyöhösi.

Hakuaika
24.9. – 15.10.2024

Lue lisää

Matkastipendi

Stipendillä voit kattaa enintään 80 % kansainvälisten konferenssien matka- ja majoituskuluista sekä osallistumismaksuista. Voit saada stipendin, jos sinulla on tapahtuman kokousohjelmassa hyväksytty esitys, joka käsittelee suomalaisen työelämän tutkimus- ja kehittämistyötä.

Hakuaika
24.9. – 15.10.2024

Lue lisää

Tietokirjastipendi

Tietokirjastipendin tuella voit valmistella julkaistavaksi tutkittuun tietoon perustuvan työelämäaiheisen tietokirjan käsikirjoitusta. Stipendi myönnetään 2–6 kuukaudeksi ansiotulon menetykseen. Myönnettävä summa on enintään 2000 euroa kuukaudessa.

Hakuaika
24.9. – 15.10.2024

Lue lisää