BrainID -palvelukokonaisuuden tuotteistaminen

Hanketiedot

Hankenumero
118214

Hakija
BrainID Oy

Toteuttaja
BrainID Oy

Lisätietoja
Mari Aulanko
mari.aulanko@bene.fi

Toteutusaika
28.5.2018 - 28.9.2018

Työsuojelurahaston päätös
21.6.2018
40 000 euroa

Kokonaiskustannukset
66 700 euroa

Tulokset valmistuneet
28.9.2018

Tiivistelmä

BrainID® -palvelukokonaisuuden tuotteistaminen, sisältäen qEEG-hyvinvointimittauksen BrainMind Audit® ja BrainID® -Mentorin henkilökohtaisen tuen.

Ihmisellä on luontainen halu ja tarve saada mutu-tietoa tarkempaa tietoa itsestään ja hyvinvoinnistaan. On hyvin luonnollista mitata fyysistä terveyttä ja kuntoa ja tarvittaessa hakea apua vaikkapa personal trainerilta tai työterveydenhuollosta. – Entäpä aivojen toimintakunto?

Aivot ovat lujilla monien työ- ja yksityiselämän aiheuttamien ristipaineiden keskellä. Miten aivojen voimavarat ja suorituskyky kestävät? Miten tavallinen terve ihmisen saisi tietoa aivojensa tilasta? Ja ajoissa, jolloin hyvinvointiin olisi vielä helppo vaikuttaa omin voimin elämäntapavalinnoilla ilman lääkkeitä, lääkäreitä ja sairauslomia?

Tässä hankkeessa tuotteistetaan palvelu, jonka pohjana on vain 12 minuuttia kestävä vaivaton qEEG-mittaus, joka ei tunnu, satu tai aiheuta sivuvaikutuksia. Mittaus antaa tarkkaa, luotettavaa ja hyödyllistä tietoa, jota on ollut aiemmin mahdotonta saada, ainakaan näin helposti. Tuotteistettavassa BrainID® -palvelussa yhdistyvät BM Sciencen kehittämä neurotieteellinen innovaatio, BrainMind Audit -profiili (funktionaalinen mittaustulos kuvaa kognitiivisten ja emotionaalisten toimintojen tasoa ja optimaalisuutta) ja Brain ID Oy:n sertifioiman BrainID® -mentorin tuki, joka varmistaa profiilin ymmärtämisen ja vaikuttavuuden tukien asiakasta mahdollisesti tarvittavissa elämäntapamuutoksissa.

Palvelun edut verrattuna nykyisiin olemassaoleviin palveluihin ovat mm. helppous ja matala kynnys tulla mittaukseen. Mittaukseen meno antaa uutta kiinnostavaa tietoa itsestä. Kertoo ennen kaikkea, mikä on hyvin ja optimaalista ja antaa myös tiedon poikkeamista. Eikä asiakas jää saamansa profiilin kanssa yksin, vaan BrainID® -mentor on aina mukana palloseinänä; kerrankin joku on ihmistä varten omistautuen kuuntelemiseen ja tukemiseen. Kaikki palvelun tieto on salassa pidettävää, vain henkilön itsensä käyttöön tarkoitettua.

Tuotteistamishankkeessa ovat mukana: Bene Oy, BM Science, Ilona Rauhala Oy, Indigon, Individual Inspiration Oy, Ledear Oy, Mentorica, Mind at work Oy, Tmi Ihmiset ensin, Ville Ojanen ja Zento Oy. Hanke valmistuu 30.9.2018.

Hankkeen vastuuhenkilö

Mari Aulanko