Turvallisuuden roadmap – strategiasta läpimurtoon

Hanketiedot

Hankenumero
110462

Hakija
Prefere Resins Finland Oy

Toteuttaja
Prefere Resins Finland Oy

Lisätietoja
Sari Turunen
sari.turunen@prefere.com

Toteutusaika
15.12.2010 - 31.3.2014

Työsuojelurahaston päätös
31.1.2011
24 000 euroa

Kokonaiskustannukset
48 000 euroa

Tulokset valmistuneet
31.3.2014

Tiivistelmä

Dynea Chemicals Oy:lla on Suomessa kolme tuotantolaitosta. Liimahartsitehdas Haminassa valmistaa fenoli-, urea- ja resorsinolihartseja mekaaniselle puuteollisuudelle, eristevilla-, paperi- ja kemianteollisuudelle. Formaliinia valmistetaan pääasiallisesti omaan käyttöön.

Kovetetehdas Joroisissa valmistaa pulverikovetteita hartsiliimoihin. Pinnoitetahdas Kiteellä valmistaa fenolipinnoitteita mekaaniselle puuteollisuudelle. Tehtaat kuuluvat Dynea-konsernin Pohjois-Eurooppa -organisaatioon. Dynea Chemicals Oy:n tavoitetteena on kehittää työsuojelun tasoa entisestään painottuen turvallisuuskäyttäytymiseen ja -ajatteluun.

Hankkeen menetelmät koostuvat nykytilan arvioinnista työkaluina haastattelu, nettikyselyn ja Elmeri-arviointi, näiden perusteella tehtävästä analyysistä, toimenpidesuunnitelmasta ja suunnitelman toteutuksesta ja toteutusta tukevasta valmennuksesta.

Kehityshankkeen lopulliset tulokset ovat saatavilla alkuvuonna 2014 ja yrityskohtaiset väliraportit TSR:n raportointiohjeen mukaisesti.

Hankkeen vastuuhenkilö on Sari Turunen.

Hankkeen vastuuhenkilö

Sari Turunen

Aineisto

Tiekartta työturvallisuuteen. https://www.tsr.fi/tsr-kanava/kanava/-/view/31865

-video TSR-kanavalla