Ennakkokutsu Tunteiden merkitys työelämän muutoksissa -webinaariin 26.1.2024

Millainen merkitys tunteilla on työelämän muutoksissa? Millainen merkitys tunteilla on etäohjauksissa ja -palavereissa? Mikä merkitys tunnetaidoilla on työyhteisön psykologisen turvallisuuden kehittämisessä? Tule kuulemaan mm. näistä aiheista Työsuojelurahaston järjestämään webinaariin pe 26.1.2024 klo 10-11.

Webinaarissa Jyväskylän yliopiston apulaisprofessori Virpi-Liisa Kykyri kertoo Työryhmien etäpalaverien kuormittavuuden vähentäminen ja hyödyllisyyden lisääminen fysiologisten mittareiden avulla -tutkimushankkeen keskeisistä tuloksista ennen kaikkea tunteisiin liittyvistä näkökulmista.

Diakonia-ammattikorkeakoulun Psykologisen turvallisuuden voima työyhteisön uudistumisessa -kehittämishankkeesta kertovat hankkeen vastuuhenkilö, hr-asiantuntija Eeva Hytönen ja hankkeessa ulkopuolisena asiantuntijana toiminut CoHumansin tutkimusjohtaja Jenni Spännäri. Hytönen ja Spännäri kertovat, mikä merkitys yksilöiden mutta myös työyhteisön tunnetaidoilla on psykologisen turvallisuuden kehittämisessä

Webinaarin juontaa Työsuojelurahaston tutkimusasiantuntija Mikael Saarinen.

Varsinainen kutsu ilmoittautumislinkkeineen lähetetään 8.1.2024 alkavalla viikolla. Webinaari järjestetään Teamsissä. Varaa jo nyt webinaariaika kalenteristasi.