Kahdeksas SAF€RA-rahoitushaku on käynnistynyt

Teollisuusturvallisuuden eurooppalaista tutkimusyhteistyötä edistävän SAF€RA-verkoston kahdeksas rahoitushaku on käynnistynyt.

Haun teemaotsikko on Teollisuuden digitaalisten kaksosten ja algoritmilla tuetun johtamisen terveys- ja turvallisuusvaikutukset (Health and safety implications of industrial digital twins and algorithmic management). Teemaotsikko sisältää kaksi aihetta: 1) Teollisuuden digitaalisten kaksosten terveys-, turvallisuus- ja kestävyyssovellukset (Health, safety and sustainability applications of industrial digital twins) ja 2) Algoritmilla tuetun johtamisen vaikutukset työntekijöiden hyvinvointiin ja tapaturmien määrään (Impact of algorithmic management on worker well-being and accident rates).

Rahoitettavien tutkimushankkeiden on oltava monikansallisia. Rahoitushakuun on varattu yhteensä noin 1,44 miljoonaa euroa. Englanninkieliset esivaiheen SAF€RA-hakemukset on lähetettävä 12.6.2024 klo 16 (CET) mennessä osoitteeseen applications@safera.eu. Esivaiheen hakulomake ja hakuohjeet on julkaistu SAF€RAn nettisivuilla https://call.safera.eu/2024/. Hakijoille lähetetään tiedot ensimmäisen vaiheen tuloksista 21.6.2024.

Esivaiheesta jatkoon valittujen SAF€RA-hakemusten jättöpäivä on 19.9.2024. Työsuojelurahasto tiedottaa esivaiheesta jatkoon valituille hakijoille, milloin kansallinen haku käynnistyy. Kansalliset päätökset jatkoon valituista hakemuksista tehdään 28.11.2024 mennessä.

Lue tarkemmin SAF€RAn kahdeksannesta rahoitushausta https://call.safera.eu/2024/.

Lisätietoja: Kenneth Johansson, toimitusjohtaja, Työsuojelurahasto, kenneth.johansson@tsr.fi, puh. 09 6803 3311