Kuvassa hakija tekee tietokirjastipendihakemusta.

Kutsu tietokirjawebinaariin 7.9. – sinustako tietokirjailija?

Oletko suunnitellut tai jo kirjoittamassa työelämäaiheista tietokirjaa? Etsitkö rahoitusta tietokirjan käsikirjoituksen viimeistelyyn?

Tule kuulolle torstaina 7.9. klo 10 alkavaan webinaariin, jossa tutkimusasiantuntija ja itsekin tietokirjailija Mikael Saarinen kertoo Työsuojelurahaston tietokirjastipendistä, hakukriteereistä ja rahoituksen hakemisesta. Saarinen paljastaa myös, millainen on hyvä tietokirjastipendihakemus.

Suomen tietokirjailijoiden toiminnanjohtaja Sanna Haanpää kertoo puheenvuorossaan, miten syntyy hyvä tietokirja. Lisäksi Haanpää kommentoi, syrjäyttävätkö ääni- ja e-kirjat painetun tietokirjan ja mikä on tietokirjojen tulevaisuus?

Tietokirjailija, työelämän kehittäjä Kirsi Elina Kallio puhuu Moderni johtaja – työsuhteiden johtamisesta toiminnan johtamiseen -tietokirjastaan, joka käsittelee johtamista moninaistuvassa työelämässä. Puheenvuorossaan Kallio jakaa kokemuksiaan myös Työsuojelurahaston tietokirjastipendin hakemisesta ja hyödyistä.

Tietokirjailija, psykologian opettaja Saija Hongisto-Peltomaa kertoo Hehku ja hiipuminen. Vimma ja vitutus. Motivaatio ja innostus opettajuudessa -tietokirjastaan, jonka käsikirjoituksen hän viimeisteli Työsuojelurahaston tietokirjastipendin tuella. Kirja käsittelee opettajien motivaation vaihtelua ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Hongisto-Peltomaa kommentoi myös tietokirjastipendin hakemista ja hyötyjä.

Tietokirjawebinaari järjestetään torstaina 7.9. klo 10-11 Teamsissä. Tilaisuuden editoitu tallenne julkaistaan Työsuojelurahaston Youtube-kanavalla ja nettisivuilla.

Ilmoittaudu webinaariin 5.9. klo 16 mennessä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki webinaariin ke 6.9.

Työsuojelurahasto rahoittaa tutkittuun tietoon perustuvaan työelämäaiheisen tietokirjan kirjoitustyötä. Seuraava stipendihakukierros on 18.9.-16.10.2023.

Ennen webinaaria tutustu Työsuojelurahaston tietokirjastipendin hakuohjeisiin ja rahoitettuihin tietokirjahankkeisiin.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: viestintäasiantuntija Päivi-Maria Isokääntä, puh. 09 6803 3318, viestinta@tsr.fi