Kutsu webinaariin 16.4.: Rahoitusta työelämäaiheisen tietokirjan kirjoittajille

Oletko suunnitellut tai jo kirjoittamassa tutkittuun tietoon perustuvaa työelämäaiheista tietokirjaa? Etsitkö rahoitusta tietokirjan käsikirjoituksen viimeistelyyn?

Tule kuulolle perjantaina 16.4. klo 10 alkavaan webinaariin, jossa tutkimusasiantuntija ja itsekin tietokirjailija Mikael Saarinen kertoo Työsuojelurahaston tietokirjastipendistä, hakukriteereistä ja rahoituksen hakemisesta. Saarinen vinkkaa myös, millainen on hyvä tietokirjastipendihakemus.

Työsuojelurahasto järjestää webinaarin Teams Live –tapahtumana ja sen tallennetaan. Webinaari alkaa perjantaina 16.4. klo 10 ja päättyy noin klo 10.30. Webinaarissa voit esittää Saariselle kysymyksiä Teams Live -kysymysosion kautta.

Voit seurata webinaaria tämän linkin kautta.

Ilmoittaudu webinaariin 14.4. mennessä osoitteessa https://ssl.eventilla.com/webinaari_16_4_2021. Kaikille webinaariin ilmoittautuneille lähetetään 15.4. osallistumislinkki sähköpostitse. Mikäli et löydä viestiä osallistumislinkistä saapuneet-sähköpostikansiostasi, tarkista myös roskapostistasi.

Työsuojelurahasto rahoittaa tutkittuun tietoon perustuvaan työelämäaiheisen tietokirjan kirjoitustyötä. Seuraava stipendihakukierros on 19.4.-17.5.2021.

Ennen webinaaria, tutustu Työsuojelurahaston tietokirjastipendin hakuohjeisiin ja rahoitettuihin tietokirjahankkeisiin. Valitse rahoitusmuodoksi tietokirjastipendi ja näytä alkaneet hankkeet.

Lisätietoja: Päivi-Maria Isokääntä, viestintäasiantuntija, Työsuojelurahasto, puh. 09 6803 3318, viestinta@tsr.fi