Kutsu webinaariin 5.3.: Työyhteisöjen kehittäminen ja oppiminen ei pysähtynyt koronaan – etänä myös kehitetään ja opitaan

Koronan myötä työpaikkojen kehittämisprojekteja ja uuden oppimista ei ole laitettu jäihin, vaan niitä on toteutettu etäyhteyksin. Perjantaina 5.3. klo 10-10.45 Työsuojelurahaston webinaarissa Muutostaito Oy:n toimitusjohtaja Sami Saren kertoo työpaikkojen kehittämisestä etänä ja Academy of Brainin perustaja, psykologi Ville Ojanen vaikuttavasta etäoppimisesta.

Työsuojelurahaston tukemissa työpaikkakohtaisissa kehittämishankkeissa ulkopuolisena asiantuntijana toimiva Sami Saren kertoo, miten Otavamedian, Stockmannin ja Kauniaisten kaupungin kehittämishankkeita on toteutettu etäyhteyksin ja millaista hankkeiden toteuttaminen on etänä. Saren arvioi myös, millaista on toteuttaa työpaikkakohtaisia hankkeita etänä verrattuna perinteisesti paikan päällä toteutettuihin hankkeisiin ja miten henkilökunta on saatu osallistumaan etäkehittämishankkeisiin.

Ville Ojasen Academy of Brain on kouluttanut kymmeniä tuhansia ihmisiä työelämätaidoissa verkon kautta ajankäytön hallinnasta henkisen jaksamisen tukemiseen. Webinaaripuheenvuorossaan Ojanen kertoo mm. siitä, millaista on tehokas ja vaikuttava verkon kautta tapahtuva etäopiskelu, millaiseen oppimiseen se sopii ja millaista palautetta hän on saanut asiakkailtaan opiskelusta. Vuonna 2017 silloinen Aivokunto Oy kehitti digiajan työelämätaitojen verkkovalmennukseen viestintälähtöisen mallin Työsuojelurahaston rahoittamassa hankkeessa. Hankkeessa luotiin verkkosivusto www.academyofbrain.com.

Webinaarin juontaa Työsuojelurahaston tutkimusasiantuntija Mikael Saarinen.

Ilmoittaudu Työsuojelurahaston perjantaina 5.3. klo 10-10.45 järjestämään maksuttomaan webinaariin 2.3. mennessä. Webinaari järjestetään Teams Livenä ja se tallennetaan. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse suora linkki pari päivää ennen webinaaria.

Lisätietoja: Päivi-Maria Isokääntä, viestintäasiantuntija, Työsuojelurahasto, puh. 09 6803 3318, viestinta@tsr.fi