Raportointi, asiointi ja hakeminen Työsuojelurahaston uudessa järjestelmässä

Työsuojelurahasto on uudistanut toiminnanohjausjärjestelmänsä. Kaikki rahaston rahoittamat hankkeet raportoivat ja asioivat uudessa järjestelmässä,oma.tsr.fi.  

Jos hankkeen vastuuhenkilö ei ole vielä luonut pysyviä ja henkilökohtaisia käyttäjätunnuksia uuteen oma.tsr.fi -järjestelmään, hänen pitää luoda ne ensin tupas-tunnistautumisella ja sen jälkeen kirjata yhteystietonsa. Tunnukset ovat henkilökohtaiset, eikä niitä saa jakaa muille.  

Alkuvaiheessa vain hankkeen vastuuhenkilöksi merkitty voi katsella hankkeen tietoja järjestelmässä ja asioida rahaston kanssa hankkeeseen liittyvissä asioissa. Rahoituspäätös, rahoitussopimus, hankkeen raportoinnit ja hankkeeseen liittyvät viestit lähetetään ja tehdään jatkossa oma.tsr.fi kautta. Työsuojelurahasto ei enää lähetä rahoituspäätöksiä eikä rahoitussopimuksia postitse. 

Rahoituksen hakeminen uudessa järjestelmässä

 

Kaikki rahoitushakemukset Työsuojelurahastolle tehdään ja lähetetään uudessa hakujärjestelmässä oma.tsr.fi. Jos hakija on jo luonut oman käyttäjätunnuksen hakujärjestelmään, hän kirjautuu niillä. Jos käyttäjätunnusta ei ole luotu, hakijan pitää ensin kirjautua tupas-tunnistautumisen kautta. Tunnistautumisen jälkeen hakija antaa käyttäjätunnuksensa eli sähköpostiosoitteensa ja luo pysyvän salasanan, joilla hän jatkossa asioi Työsuojelurahaston kanssa. Hakijan on hyvä muistaa, että tunnukset ovat aina henkilökohtaiset. Niitä ei pidä jakaa muille henkilöille.  

Ennen hakemuksen tekemistä on hyvä muistaa, että hakemuksen käynnistäjästä tulee vastuuhenkilö. Hakemusvaiheessa vastuuhenkilöä ei voi vaihtaa.

Uudessa hakujärjestelmässä hakemuksia voi alkaa täyttää ja lähettää kuukausi ennen haun päättymistä.  Kehittämisavustuksissa ja tuotteistuksissa on edelleen jatkuva haku.  

Oma.tsr.fi -järjestelmässä asioidessa ja hakemusta tehdessä käytettävät selaimet ovat Microsoft Edge, Mozilla Firefox ja Chrome. Suosittelemme näiden selainten uusimpia versioita. Microsoftin vanhempi selain Internet Explorer ei ole yhteensopiva järjestelmän kanssa, eikä sitä voi käyttää hakemiseen eikä asiointiin.

Uuden järjestelmän käyttämiseen ja hankkeiden raportointiin sekä hakemiseen liittyvää ohjeistusta saa Työsuojelurahastosta puhelimitse numerosta 09 6803 3311 tai sähköpostitse osoitteen info@tsr.fi kautta arkisin klo 9-15 välillä.