SAF€RA-rahoitushaku käynnissä – jätä hakemus 30.3.2021 mennessä

Teollisuusturvallisuuden tutkimusyhteistyötä edistävän SAF€RA-verkoston kuudes rahoitushaku on käynnissä. Rahoitettavien tutkimushankkeiden on oltava monikansallisia. Rahoitushakuun on varattu yhteensä noin 1,2 miljoonaa euroa.

Kuudennen rahoitushaun teemana on teollisuuden turvallisuus pandemioiden ja eksponentiaalisten muutosten yhteydessä (Industrial safety in the context of pandemics and exponential change). Lue tarkemmin teemahausta, https://call.safera.eu/2021/

Englanninkieliset SAF€RA-hakemukset on lähetettävä 30.3.2021 klo 16 (CET) mennessä osoitteeseen applications@safera.eu. Hakulomake löytyy SAF€RAn nettisivuilta, https://call.safera.eu/2021/. Huomioithan, että SAF€RA-hakemukset ovat konsortiohakemuksia, joten niissä vaaditaan konsortiosopimus.

Kun olet jättänyt hakemuksen SAF€RA:an määräaikaan mennessä, sinun pitää tehdä SAF€RA-hakemus myös kansalliselle rahoittajalle eli Työsuojelurahastolle. Työsuojelurahastolta voit hakea rahoitusta vain omalle organisaatiollesi tutkimushankkeesta aiheutuviin kustannuksiin. Kirjoita hakemus suomeksi tai ruotsiksi rahaston hakujärjestelmässä, https://oma.tsr.fi 29.3.-15.4.2021 välisenä aikana. Jos sinulla ei ole vielä pysyviä käyttäjätunnuksia, luo tunnukset kirjautumalla omilla pankkitunnuksillasi osoitteessa https://oma.tsr.fi. Hakemus on jätettävä viimeistään 15.4.2021 klo 16 mennessä. Myös tähän hakemukseen on liitettävä konsortiosopimus.

Ennen SAF€RA-hakemuksen tekemistä, lue hakuohjeet osoitteessa https://call.safera.eu/2021/

Lisätietoja: Kenneth Johansson, toimitusjohtaja, Työsuojelurahasto , kenneth.johansson@tsr.fi, puh. 09 6803 3311