Seuraa Tutkimus tutuksi -tapaamista suoraa nettilähetystä 19.5. klo 9-10.30

Perjantaina 19.5. klo 9–10.30 järjestettävää Työsuojelurahaston Tutkimus tutuksi -tapaamista voi seurata suorana lähetyksenä osoitteessa www.unionimedia.fi/live. Ohjelman katsominen ei vaadi kirjautumista.

Tutkimus tutuksi -tapaamisessa turvallisuuspäällikkö Antti Leino esittelee Skanska Oy:n kehittämisavustushanketta, jossa otettiin uusi askel kohti erinomaista turvallisuuskulttuuria siirtämällä katse tekniikasta ja työoloista ihmiseen ja työyhteisöön. Hankkeessa tutkittiin, millaisia työkaluja ja valmennusvaihtoehtoja rakennusalan yrityksellä on turvallisuuskulttuurin edistämiseksi organisaatiossaan. Hankkeen tuloksista kertovat myös turvallisuuspäällikkö Matti Eronen Skanska Talonrakennus Oy:stä ja hankkeessa ulkopuolisena asiantuntijana toiminut Marita Hyttinen 3T Ratkaisut Oy:stä.  

Henkilöstön kehittämispäällikkö Tuija Laine-Itävuo kertoo Tamro Oyj:n kehittämisavustushankkeesta, jolla haluttiin parantaa työntekijöiden keskittymiskykyä ja opettaa työntekijöille uusia, aiempaa tehokkaampia työtapoja. Hanke toteutettiin 12 henkilön pilottiryhmälle, joka koostui organisaation asiantuntijoista ja esimiehistä. Hankkeen toteuttajana toimi työnohjaaja, mindfulness-valmentaja Teetta Kalajo Potential Project Finland Oy:stä.

Kehittämisavustushankkeet:

115341 Safe Care Turvallisuuskulttuurin tutkiva kehittäminen Skanskassa, Nova – Nolla Vahinkoa

116329 Parantuneen keskittymiskyvyn ja tietoisuuden lisäämisen kautta tuottavampiin työtapoihin.