Sinustako tietokirjailija? Editoitu tallenne 7.9.2023 tietokirjawebinaarista

Työsuojelurahaston 7.9.2023 järjestämässä tietokirjawebinaarissa tutkimusasiantuntija ja itsekin tietokirjailija Mikael Saarinen kertoi Työsuojelurahaston tietokirjastipendistä, hakukriteereistä ja rahoituksen hakemisesta. Suomen tietokirjailijoiden toiminnanjohtaja Sanna Haanpää kertoi puheenvuorossaan, miten syntyy hyvä tietokirja. Lisäksi Haanpää kommentoi, syrjäyttävätkö ääni- ja e-kirjat painetun tietokirjan ja mikä on tietokirjojen tulevaisuus? Tietokirjailija, työelämän kehittäjä Kirsi Elina Kallio puhuu Moderni johtaja – työsuhteiden johtamisesta toiminnan […]

Työsuojelurahaston 7.9.2023 järjestämässä tietokirjawebinaarissa tutkimusasiantuntija ja itsekin tietokirjailija Mikael Saarinen kertoi Työsuojelurahaston tietokirjastipendistä, hakukriteereistä ja rahoituksen hakemisesta.

Suomen tietokirjailijoiden toiminnanjohtaja Sanna Haanpää kertoi puheenvuorossaan, miten syntyy hyvä tietokirja. Lisäksi Haanpää kommentoi, syrjäyttävätkö ääni- ja e-kirjat painetun tietokirjan ja mikä on tietokirjojen tulevaisuus?

Tietokirjailija, työelämän kehittäjä Kirsi Elina Kallio puhuu Moderni johtaja – työsuhteiden johtamisesta toiminnan johtamiseen -tietokirjastaan, joka käsittelee johtamista moninaistuvassa työelämässä. Työsuojelurahasto tuki käsikirjoituksen viimeistelyä.

Tietokirjailija, psykologian opettaja Saija Hongisto-Peltomaa kertoi Hehku ja hiipuminen. Vimma ja vitutus. Motivaatio ja innostus opettajuudessa -tietokirjastaan, jonka käsikirjoituksen hän viimeisteli Työsuojelurahaston tietokirjastipendin tuella. Kirja käsittelee opettajien motivaation vaihtelua ja siihen vaikuttavia tekijöitä.

Webinaarin tallenne on tekstitetty suomeksi.