Kuvassa kerrotaan, että yksityishenkilöille suunnattu stipendihaku on auki.

Stipendien rahoitushaku on avattu – hakuaika päättyy 15.1.2024 klo 15 

Työsuojelurahaston stipendien rahoitushaku on avattu. Tällä hakukierroksella astuvat voimaan väitöskirja- ja post doc -tutkimusstipendien korotukset. Väitöskirjastipendin suuruus on nyt 2 500 euroon kuukaudessa eli 30 000 euroa vuodessa ja post doc -tutkimusstipendin suuruus 3 000 euroa kuukaudessa eli 36 000 euroa vuodessa.

Haettavana on 1) tietokirjastipendi tutkimustietoon perustuvaan työelämäaiheisen tietokirjan kirjoitustyöhön, 2) väitöskirjastipendi väitöstyön viimeiselle 6–12 kuukaudelle työn saattamiseksi esitarkastukseen, 3) post doc -stipendi itsenäiseen tutkimukseen 4) tutkijavierailustipendi sekä 5) matkastipendi.

Tutkijavierailustipendi on tarkoitettu kansainvälisten verkostojen rakentamiseen ja työelämän tutkijoiden ja kehittäjien ammattitaidon edistämiseen. Tutkijavierailustipendi on tarkoitettu pääsääntöisesti meritoituneelle tutkijalle, mutta se voidaan myötää myös opinnoissaan hyvin edenneelle väitöstyön tekijälle.

Työsuojelurahasto myöntää matkastipendejä myös virtuaalisesti järjestettävien kansainvälisten konferenssien osallistumismaksujen kattamiseen. Työsuojelurahastosta voi hakea virtuaalisesti järjestettävien kansainvälisten konferenssien osallistumismaksuun sataprosenttista rahoitusta. Osallistumismaksuja rahoittamalla Työsuojelurahasto haluaa parantaa työelämän tutkijoiden ja kehittäjien mahdollisuutta osallistua kansainvälisiin virtuaalikonferensseihin, esitellä omaa tutkimusta sekä saada palautetta omasta tutkimuksesta. 

Aloita hakemuksen tekeminen ajoissa 

Käynnistä hakemus rahaston hakujärjestelmässä, https://oma.tsr.fi . Jos sinulla ei ole vielä pysyviä käyttäjätunnuksia, luo tunnukset kirjautumalla omilla pankkitunnuksilla osoitteessa https://oma.tsr.fi. 

Tämän jälkeen valitse rahoitusmuoto eli stipendi. Seuraavaksi valitse stipendilaji ja aloita uuden hakemuksen tekeminen. Järjestelmä ohjaa seuraaviin hakemuksen täyttövaiheisiin. Hakemuksen eri vaiheet näkyvät vasemman laidan ohjauspalkissa. 

Käytettävät selaimet ovat Chrome, Mozilla Firefox ja Microsoft Edge. Suosittelemme näiden selainten uusimpia versioita. Hakemukset voi kirjoittaa vain suomeksi tai ruotsiksi. 

Hakemuksen tekemiseen kannattaa varata riittävästi aikaa. Hakemusta ei voi täydentää lähettämisen jälkeen. 

Tämä stipendihaku päättyy 15.1.2024 klo 15. Älä jätä hakemuksen viimeistelyä viime tunneille. Vaillinaisia hakemuksia ei voi lähettää. 

Ennen hakemuksen tekemistä tutustu rahoitusmuotoihin ja hakuohjeisiin tästä linkistä.

Hakujärjestelmän käyttämiseen liittyvää ohjeistusta saa Työsuojelurahastosta vain puhelimitse numerosta 09 6803 3311 klo 9 – 15 välillä. 

Muistathan hakemusta tehdessä, että tunnukset ovat henkilökohtaiset ja pysyvät. Älä jaa omia tunnuksiasi. Häiriötilanteessa ota kuvakaappaus koko näytöstä/ruudusta ja lähetä se tilannekuvauksesi kanssa osoitteeseen info@tsr.fi