Stipendien rahoitushaku on avattu – hakuaika päättyy 15.10.2021 klo 16

Työsuojelurahaston stipendien rahoitushaku on avattu. Haettavana on 1) tietokirjastipendi tutkittuun tietoon perustuvaan työelämäaiheisen tietokirjan kirjoitustyöhön, 2) väitöskirjastipendi väitöstyön viimeiselle 6–12 kuukaudelle työn saattamiseksi esitarkastukseen, 3) post doc -stipendit tutkimusvierailuun ja 4) itsenäiseen tutkimukseen sekä 5) matkastipendi.

Huomioithan, että vallitsevan koronatilanteen takia Työsuojelurahasto myöntää matkastipendejä myös kansainvälisten etäkonferenssien osallistumismaksujen kattamiseen. Työsuojelurahasto korvaa etäkonferenssien osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Osallistumismaksuja rahoittamalla Työsuojelurahasto haluaa parantaa työelämän tutkijoiden ja kehittäjien mahdollisuutta osallistua kansainvälisiin etäkonferensseihin, esitellä omaa tutkimusta sekä saada palautetta omasta tutkimuksesta.

Aloita hakemuksen tekeminen ajoissa

Käynnistä hakemus rahaston hakujärjestelmässä, https://oma.tsr.fi. Jos sinulla ei ole vielä pysyviä käyttäjätunnuksia, luo tunnukset kirjautumalla omilla pankkitunnuksilla osoitteessa https://oma.tsr.fi.

Tämän jälkeen valitse rahoitusmuoto eli stipendi. Seuraavaksi valitse stipendilaji ja aloita uuden hakemuksen tekeminen. Järjestelmä ohjaa seuraaviin hakemuksen täyttövaiheisiin. Hakemuksen eri vaiheet näkyvät vasemman laidan ohjauspalkissa.

Käytettävät selaimet ovat Chrome, Mozilla Firefox ja Microsoft Edge. Suosittelemme näiden selainten uusimpia versioita. Hakemukset voi kirjoittaa vain suomeksi tai ruotsiksi.

Hakemuksen tekemiseen kannattaa varata riittävästi aikaa. Hakemusta ei voi täydentää lähettämisen jälkeen.

Tämä stipendihaku päättyy 15.10.2021 klo 16. Älä jätä hakemuksen viimeistelyä viime tunneille. Vaillinaisia hakemuksia ei voi lähettää.

Ennen hakemuksen tekemistä tutustu rahoitusmuotoihin ja hakuohjeisiin tästä linkistä. https://www.tsr.fi/rahoitus-yksityishenkiloille/.

Hakujärjestelmän käyttämiseen liittyvää ohjeistusta saa Työsuojelurahastosta puhelimitse numerosta 09 6803 3311 klo 9 – 15 välillä.

Muistathan hakemusta tehdessä, että tunnukset ovat henkilökohtaiset ja pysyvät. Älä jaa omia tunnuksiasi. Häiriötilanteessa ota kuvakaappaus koko näytöstä/ruudusta ja lähetä se tilannekuvauksesi kanssa osoitteeseen info@tsr.fi