Tietoa hakujärjestelmän uudistamisesta

Työsuojelurahasto uudistaa hakujärjestelmänsä, mikä vaikuttaa kaikkien hakemusten tekemiseen ja jättämiseen. Määrärahahakemuksia voi tehdä ja jättää uuden järjestelmän kautta arviolta viikolla 34.

Hakujärjestelmää uudistamalla Työsuojelurahasto haluaa parantaa hakemisen sujuvuutta ja toimivuutta. Uudessa hakujärjestelmässä hakemuksia voi alkaa täyttää ja lähettää kuukausi ennen haun päättymistä. Kehittämisavustuksissa ja tuotteistuksissa on edelleen jatkuva haku. 

Hakija kirjautuu uuteen hakujärjestelmään edelleen tupas-tunnistautumisella. Hakemusta täyttäessä hakijan pyytää järjestelmän kautta sitoutumisilmoituksen kaikilta keskeisiltä hankkeeseen osallistuvilta henkilöiltä ja organisaatiolta. Hankkeeseen osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, jonka kautta he käyvät vahvistamassa tupas-tunnustautumisella sitoutumisensa hankkeeseen. Hakemusta ei voi jättää, mikäli kaikilta hankkeeseen osallistuvilta ei ole saatu sitoutumisilmoitusta. Sitoutumisilmoitusta ei voi lähettää postitse eikä sähköpostin liitteenä vaan ainoastaan järjestelmän kautta.  

Erillistä tutkimussuunnitelmaa ei edelleenkään vaadita vaan suunnitelma muodostuu hakukentistä.  

Lokakuun 15. päivä klo 16 päättyvä stipendihaku avautuu kuukausi ennen hakupäivämäärän päättymistä.