Kuvassa kerrotaan, että orginisaatioille myönnettävä rahoitushaku on auki.

Tutkimus- ja viestintähankkeiden rahoitushaku avattu – hakuaika päättyy 15.9.2023 klo 15

Työsuojelurahasto on avannut tutkimus- ja viestintähankkeiden rahoitushaun. Rahoitusta on jaossa innovatiivisiin, uutuusarvoa omaaviin ja työelämään melko nopeasti vaikuttaviin hankkeisiin.

Käynnistä rahoitushakemus Työsuojelurahaston hakujärjestelmässä, https://oma.tsr.fi. Jos sinulla ei ole vielä pysyviä käyttäjätunnuksia, luo tunnukset kirjautumalla omilla pankkitunnuksillasi osoitteessa https://oma.tsr.fi.

Tämän jälkeen valitse määräraha, rahoitusmuoto ja anna hakijaorganisaation tiedot, eli oman työpaikkasi tiedot. Lopuksi paina aloita rahoitushakemus. Järjestelmä ohjaa seuraaviin täyttövaiheisiin. Hakemuksen käynnistäjästä tulee automaattisesti hankkeen vastuuhenkilö.

Sinun tulee pyytää järjestelmän kautta sitoumus kaikilta keskeisiltä hankkeeseen osallistuvilta organisaatioilta ja henkilöiltä. Hankkeeseen osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, jonka kautta he käyvät vahvistamassa osallistumisensa hankkeeseen. Keskeisten hankkeen toimijoiden tulee liittää myös haun kannalta päivitetty ansio- ja julkaisuluettelo hakemukseen. Hakemuksen voi jättää vasta, kun kaikki hankkeeseen osallistuvat ovat vahvistaneet mukana olonsa.

Hankkeiden rahoittamisesta

Organisaatioille myönnetty rahoitus ei voi olla 100 prosenttia hankkeen kuluista. Rahoitus määräytyy hankkeen perusteltujen ja realististen kulujen perusteella. Rahoituksella ei voi kattaa organisaation normaalin toiminnan kuluja. Rahoitusta haetaan aina arvonlisäverottomina (alv 0) ja Työsuojelurahasto myöntää ne arvonlisäverottomina. Työsuojelurahasto ei rahoita käynnissä olevia hankkeita. Rahoitusta voi hakea vain hakemuksen jättöpäivän jälkeen syntyviin kuluihin.

Muista lähettää hakemus ajoissa

Hakemus allekirjoitetaan sähköisesti. Allekirjoittajan sähköpostiin lähetetään linkki, jonka kautta nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö pääsee allekirjoittamaan hakemuksen. Hakemuksen käynnistäjän tulee lähettää hakemus allekirjoittamisen jälkeen Työsuojelurahastoon painamalla Lähetä-nappia.

Hakemuksen tekemiseen kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä osallistumisen vahvistamiset ja allekirjoituksen saaminen voivat kestää.

Huomioithan, että aiempia hakemuksia ei voi aktivoida tai päivittää.

Hakuaika päättyy 15.9.2023 klo 15.00. Älä jätä hakemuksen viimeistelyä viime tunneille. Vaillinaisia hakemuksia ei voi lähettää eikä hakemusta voi täydentää lähettämisen jälkeen.

Käytettävät selaimet ovat Microsoft Edge, Mozilla Firefox ja Chrome. Suosittelemme näiden selainten uusimpia versioita. Hakemukset voi tehdä vain suomeksi tai ruotsiksi.

Muistathan hakemusta ensi kertaa tehdessäsi, että käyttäjätunnukset ovat henkilökohtaiset ja pysyvät. Älä jaa omia tunnuksiasi. Häiriötilanteessa ota kuvakaappaus koko näytöstä/ruudusta ja lähetä se tilannekuvauksesi kanssa osoitteeseen info@tsr.fi

Hakujärjestelmän käyttämiseen liittyvää ohjeistusta saa Työsuojelurahastosta vain puhelimitse numerosta (09) 6803 3311 klo 9–15 välillä.

Ennen hakemuksen tekemistä tutustu rahoitusmuotoihin ja hakuohjeisiin tästä linkistä.