Tutkimus- ja viestintämäärärahojen haku avattu – hakuaika päättyy 20.9.2021 klo 16

Työsuojelurahaston tutkimus- ja viestintämäärärahojen haku on avattu. Rahoitusta on jaossa innovatiivisiin, uutuusarvoa omaaviin ja työelämään vaikuttaviin hankkeisiin.


Käynnistä rahoitushakemus Työsuojelurahaston hakujärjestelmässä, https://oma.tsr.fi. Jos sinulla ei ole vielä pysyviä käyttäjätunnuksia, luo tunnukset kirjautumalla omilla pankkitunnuksillasi osoitteessa https://oma.tsr.fi.

Tämän jälkeen valitse määräraha, rahoitusmuoto ja anna hakijaorganisaation tiedot. Lopuksi paina aloita rahoitushakemus. Järjestelmä ohjaa hakijaa seuraaviin täyttövaiheisiin. Hakemuksen käynnistäjästä tulee automaattisesti hankkeen vastuuhenkilö.

Hakija pyytää järjestelmän kautta vahvistuksen kaikilta keskeisiltä hankkeeseen osallistuvilta organisaatioilta ja henkilöiltä. Hankkeeseen osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, jonka kautta he käyvät vahvistamassa osallistumisensa hankkeeseen. Keskeisten hankkeen toimijoiden tulee liittää myös haun kannalta päivitetty ansio- ja julkaisuluettelo hakemukseen. Hakemuksen voi jättää vasta kun kaikki hankkeeseen osallistuvat ovat vahvistaneet mukana olonsa. Muistathan ilmoittaa kaikille hankkeeseen osallistuville saanneille henkilöille, että heidän pitää käydä ajoissa vahvistamassa osallistumisensa hankkeeseen. Jos osallistumisvahvistusta koskeva sähköposti ei löydy saapuneista sähköposteista, kannattaa tarkistaa, onko vahvistusviesti mennyt roskapostiin.

Hakemus allekirjoitetaan sähköisesti. Allekirjoittajan sähköpostiin lähetetään linkki, jonka kautta nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö pääsee tarkastelemaan ja allekirjoittamaan hakemuksen. Hakemuksen käynnistäjän tulee lähettää hakemus allekirjoittamisen jälkeen Työsuojelurahastoon painamalla Lähetä-nappia.
Hakemuksen tekemiseen kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä osallistumisen vahvistamiset ja allekirjoituksen saaminen voivat kestää.

Huomioithan, että aiempia hakemuksia ei voi aktivoida tai päivittää.

Tutkimusmäärärahaa hakevien on hyvä muistaa, että erillistä tutkimussuunnitelmaa ei liitetä hakemukseen vaan suunnitelma muodostuu hakukentistä. Hakemusta ei voi edelleenkään täydentää lähettämisen jälkeen.

Tutkimus- ja viestintämäärärahojen seuraava hakukierros päättyy maanantaina 20.9.2021 klo 16. Älä jätä hakemuksen viimeistelyä viime tunneille. Vaillinaisia hakemuksia ei voi lähettää.

Käytettävät selaimet ovat Microsoft Edge, Mozilla Firefox ja Chrome. Suosittelemme näiden selainten uusimpia versioita. Hakemukset voi tehdä vain suomeksi tai ruotsiksi.

Muistathan hakemusta tehdessä, että tunnukset ovat henkilökohtaiset ja pysyvät. Älä jaa omia tunnuksiasi. Häiriötilanteessa ota kuvakaappaus koko näytöstä/ruudusta ja lähetä se tilannekuvauksesi kanssa osoitteeseen info@tsr.fi

Hakujärjestelmän käyttämiseen liittyvää ohjeistusta saa Työsuojelurahastosta vain puhelimitse numerosta 09 6803 3311 klo 9-15 välillä.

Ennen hakemuksen tekemistä tutustu rahoitusmuotoihin ja hakuohjeisiin tästä linkistä. https://www.tsr.fi/rahoitus-organisaatioille/