Tutkimus-, tiedotus- ja koulutusmäärärahahaku on avattu

Työsuojelurahaston tutkimus-, tiedotus- ja koulutusmäärärahahaku on avattu. Määrärahaa on jaossa innovatiivisiin, uutuusarvoa omaaviin ja työelämään vaikuttaviin hankkeisiin.

Käynnistä rahoitushakemus Työsuojelurahaston hakujärjestelmässä, https://oma.tsr.fi. Jos sinulla ei ole vielä pysyviä käyttäjätunnuksia, luo tunnukset kirjautumalla omilla pankkitunnuksilla osoitteessa https://oma.tsr.fi.     

Tämän jälkeen valitse määräraha, rahoitusmuoto ja anna hakijaorganisaation tiedot. Lopuksi paina aloita rahoitushakemus. Järjestelmä ohjaa hakijaa seuraaviin täyttövaiheisiin. Hakemuksen käynnistäjästä tulee automaattisesti hankkeen vastuuhenkilö.

Hakija pyytää järjestelmän kautta sitoutumisilmoituksen kaikilta keskeisiltä hankkeeseen osallistuvilta henkilöiltä ja organisaatioilta. Hankkeeseen osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, jonka kautta he käyvät vahvistamassa sitoutumisensa hankkeeseen. Keskeisten hankkeen toimijoiden tulee liittää myös haun kannalta päivitetty ansio- ja julkaisuluettelo hakemukseen. Hakemuksen voi jättää vasta kun kaikki hankkeeseen osallistuvat ovat vahvistaneet sitoutumisensa. Sitoutumisilmoitusta, niin kuin mitään muutakaan dokumenttia, ei voi lähettää postitse eikä sähköpostitse. Muistathan ilmoittaa sitoutumisilmoituksen saanneille henkilöille, että heidän pitää käydä ajoissa vahvistamassa osallistumisensa hankkeeseen. Jos sitoutumisilmoitusta koskeva sähköposti ei löydy saapuneista sähköposteista, kannattaa tarkistaa, onko vahvistusviesti mennyt roskapostiin.

Hakemus allekirjoitetaan sähköisesti. Allekirjoittajan sähköpostiin lähetetään linkki, jonka kautta nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö pääsee tarkastelemaan ja allekirjoittamaan hakemuksen.  Hakemuksen käynnistäjä (vastuuhenkilö) voi lähettää hakemuksen vasta kun se on allekirjoitettu

Hakemuksen tekemiseen kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä sitoutumisilmoitusten vahvistamiset ja allekirjoituksen saaminen voivat kestää.    

Hakujärjestelmässä hakemuksia voi alkaa täyttää ja lähettää kuukausi ennen haun päättymistä.  Kehittämisavustuksissa on edelleen jatkuva haku. Aiempia hakemuksia ei voi aktivoida tai päivittää.    

Tutkimusmäärärahaa hakevien on hyvä muistaa, että erillistä tutkimussuunnitelmaa ei liitetä hakemukseen vaan suunnitelma muodostuu hakukentistä.  Hakemusta ei voi edelleenkään täydentää lähettämisen jälkeen.

Tutkimus-, tiedotus- ja koulutusmäärärahojen seuraava hakukierros päättyy tiistaina 15.9.2020 klo 16.  Älä jätä hakemuksen viimeistelyä viime tunneille. Vaillinaisia hakemuksia ei voi lähettää.

Käytettävät selaimet ovat Microsoft Edge, Mozilla Firefox ja Chrome. Suosittelemme näiden selainten uusimpia versioita. Hakemukset voi tehdä vain suomeksi tai ruotsiksi.    

Muistathan hakemusta tehdessä, että tunnukset ovat henkilökohtaiset ja pysyvät. Älä jaa omia tunnuksiasi.

Uuden hakujärjestelmän käyttämiseen liittyvää ohjeistusta saa Työsuojelurahastosta vain puhelimitse numerosta 09 6803 3311.

Häiriötilanteessa ota kuvakaappaus koko näytöstä/ruudusta ja lähetä se tilannekuvauksesi kanssa osoitteeseen info@tsr.fi

Tutustu rahoitusmuotoihin ja hakuohjeisiin tästä linkistä.