Tutkimus-, tiedotus- ja koulutusmäärärahahaku on avattu

Työsuojelurahaston tutkimus-, tiedotus- ja koulutusmäärärahahaku on avattu. Käynnistä rahoitushakemus Työsuojelurahaston hakujärjestelmässä, https://oma.tsr.fi.  Jos sinulla ei ole vielä uusia pysyviä käyttäjätunnuksia, luo tunnukset kirjautumalla omilla pankkitunnuksilla osoitteessa https://oma.tsr.fi.   

Tämän jälkeen valitse määräraha, rahoitusmuoto ja anna hakijaorganisaation tiedot. Lopuksi paina aloita rahoitushakemus. Järjestelmä ohjaa hakijaa seuraaviin täyttövaiheisiin.  Hakemuksen käynnistäjästä tulee automaattisesti hankkeen vastuuhenkilö.

 

Hakija pyytää järjestelmän kautta sitoutumisilmoituksen kaikilta keskeisiltä hankkeeseen osallistuvilta henkilöiltä ja organisaatioilta. Hankkeeseen osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, jonka kautta he käyvät vahvistamassa sitoutumisensa hankkeeseen. Keskeisten hankkeen toimijoiden tulee liittää myös haun kannalta päivitetty ansio- ja julkaisuluetteloluettelo hakemukseen. Hakemuksen voi jättää vasta kun kaikki hankkeeseen osallistuvat ovat vahvistaneet sitoutumisensa. Sitoutumisilmoitusta, niin kuin mitään muutakaan dokumenttia, ei jatkossa voi lähettää postitse eikä sähköpostitse. Muistathan ilmoittaa sitoutumisilmoituksen saanneille henkilöille, että heidän pitää käydä ajoissa vahvistamassa osallistumisensa hankkeeseen. Jos sitoutumisilmoitusta koskeva sähköposti ei löydy saapuneista sähköposteista, kannattaa tarkistaa, onko vahvistusviesti mennyt roskapostiin.

Hakemus allekirjoitetaan sähköisesti. Allekirjoittajan sähköpostiin lähetetään linkki, jonka kautta nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö pääsee tarkastelemaan ja allekirjoittamaan hakemuksen.  Hakemuksen voi jättää vasta kun se on allekirjoitettu.  

Hakemuksen tekemiseen kannattaa varata riittävästi aikaa, sillä sitoutumisilmoitusten vahvistamiset ja allekirjoituksen saaminen voivat kestää.  

Uudessa hakujärjestelmässä hakemuksia voi alkaa täyttää ja lähettää kuukausi ennen haun päättymistä.  Kehittämisavustuksissa ja tuotteistuksissa on edelleen jatkuva haku. Aiempia hakemuksia ei voi aktivoida tai päivittää.  

Tutkimusmäärärahaa hakevien on hyvä muistaa, että erillistä tutkimussuunnitelmaa ei edelleenkään liitetä hakemukseen vaan suunnitelma muodostuu hakukentistä.  Hakemusta ei voi edelleenkään täydentää lähettämisen jälkeen.

Tutkimus-, tiedotus- ja koulutusmäärärahojen seuraava hakukierros päättyy maanantaina 16.9. klo 16.  

Käytettävät selaimet ovat Microsoft Edge, Mozilla Firefox ja Chrome. Suosittelemme näiden selainten uusimpia versioita. Hakemukset voi tehdä vain suomeksi tai ruotsiksi.  

Muistathan hakemusta tehdessä, että tunnukset ovat henkilökohtaiset ja pysyvät. Älä jaa omia tunnuksiasi.

Uuden hakujärjestelmän käyttämiseen liittyvää ohjeistusta saa Työsuojelurahastosta vain puhelimitse numerosta 09 6803 3311.

Häiriötilanteessa ota kuvakaappaus ja lähetä se tilannekuvauksesi kanssa osoitteeseen info@tsr.fi

Tutustu rahoitusmuotoihin ja hakuohjeisiin tästä linkistä.