Työelämäpalkinto 2017 yhdeksälle työpaikalle

Työelämäpalkintoa tavoitteli tänä keväänä 99 hakijaa, joiden joukosta yhdeksän työpaikkaa palkittiin tunnustuspalkinnolla tiistaina 9. toukokuuta. Palkittavat työpaikat valitsi Työsuojelurahasto, Sitran ja sosiaali- ja terveysministeriö.

 

10 000 euron tunnustuspalkinnon saivat Anninpirtti, Sastamalasta, Tupahoiva Oy, Sastamalasta ja Mustijoen perusturva, Mäntsälän ja Pornaisten lastensuojelu. 15 000 euron palkintosumman saivat Maustaja Oy, Pyhännältä, Etelä-Karjalan pelastuslaitos, Järvi-Saimaan Palvelut Oy, Sulkavalta, Skanska Oy, Tampereen yksikkö, Turun yliopisto ja Joensuun kaupunki.

Tilaisuudessa palkittiin myös yleisöäänestyksessä innostavimmaksi valittu Joensuun kaupunki. Yleisöäänestyksen suosikki sai vielä 10 000 euron bonuksen. Työelämäpalkinnon saajien käytännössä hyviksi havaitut opit on koottu kaikkien hyödynnettäviksi verkkosivuille.

Työelämäpalkinto jaetaan nyt viimeisen kerran, kun määräaikaisen rahaston varat on jaettu tunnustuspalkintona ansioituneille työelämän edistäjille. Ensimmäisen kerran palkinto myönnettiin vuonna 2008 ja se on myönnetty neljä kertaa.