Yksin etänä – työyksinäisyys etä- ja hybridityössä – kutsu tilaisuuteen 30.5

Mitä seurauksia työyksinäisyydestä on, miltä se tuntuu, ketä se koskettaa, mistä se johtuu ja mitä sille voi tehdä? Muun muassa näistä asioista puhutaan Työsuojelurahaston järjestämässä tilaisuudessa Musiikkitalon Terassilämpiössä tiistaina 30.5. klo 9–10.30.

Tilaisuudessa Vaasan yliopiston professori Liisa Mäkelä ja tutkijatohtori Laura Urrila kertovat Yhdessä etä- ja hybridityössä! Tutkimus työyksinäisyydestä ja ennaltaehkäisevän ja korjaavan toimintamallin kehittäminen -tutkimushankkeesta, jossa tutkittiin työyksinäisyyden syitä ja seurauksia sekä kehitettiin työyksinäisyysmittari. Mäkelä ja Tanskanen kertovat keskeisistä tuloksista ja esittelevät hankkeessa kehitettyä työyhteisöjen yhteenkuuluvuutta edistävää kehittämismallia.

Ohjelmavastaava Silva Saulio ja työelämän erityisasiantuntija Aku-Pekka Laakso HelsinkiMission Work to Belong -ohjelmasta kertovat, millaisia kokemuksia työyksinäisyydestä kokevilla on, miten työyksinäisyyteen voi puuttua työpaikalla ja mitä riskejä työyksinäisyyteen liittyy.

Tilaisuuden lopussa järjestettävässä paneelikeskustelussa edellä mainitut henkilöt keskustelevat yksinäisyydestä ja sen kokemuksesta. Paneelikeskustelua vetää Työsuojelurahaston tutkimusasiantuntija Mikael Saarinen.

Tilaisuus videoidaan, mutta siitä ei ole suoraa nettilähetystä. Editoitu videotallenne julkaistaan myöhemmin Työsuojelurahaston nettisivuilla ja Youtube-kanavalla.

Aika: tiistai 30.5. klo 9–10.30
Paikka: Musiikkitalon Terassilämpiö, Mannerheimintie 13A, Helsinki. Aamupala on tarjolla klo 8.30–9.

Ilmoittautumiset 22.5. klo 16 mennessä osoitteessa https://ssl.eventilla.com/tyoyksinaisyys_30_5_2023. Tilaisuuteen on vielä muutamia paikkoja jäljellä.

Lisätietoja: Viestintäasiantuntija Päivi-Maria Isokääntä, puh. 09 6803 3318, viestinta@tsr.fi