Asiakas on tärkein – luovilla keinoilla asiakaspalvelumestariksi. Kutsu Tutkimus tutuksi –tapaamiseen 30.1.2020

Tervetuloa Työsuojelurahaston 30.1.2020 järjestämään Tutkimus tutuksi –tapaamiseen, jonka aiheena on hyvä asiakaspalvelu. Tilaisuuden esityksissä kerrotaan muun muassa siitä, miten Viking Linen henkilökunta on kehittänyt asiakaspalveluosaamista teatterin keinoin, mitkä ovat tärkeitä asiakaspalvelutaitoja ja miten oppia hyväksi asiakaspalvelijaksi. Tule kuulemaan ja keskustelemaan hyvästä asiakaspalvelusta Työsuojelurahaston Tutkimus tutuksi -tapaamiseen torstaina 30.1.2020 klo 9-10.30 Musiikkitalon ravintolaan.

Tutkimus tutuksi -tapaamisessa kehityspäällikkö Lotta Lindroos kertoo Viking Linen kehittämishankkeesta, jonka avulla parannettiin laivahenkilökunnan työntekijä- ja asiakaskokemusta.  Kehittämistyöhön osallistuivat Mariellan ja Gabriellan buffeet-ravintolan tarjoilijat, keittiöhenkilökunta ja esimiehet. Valmennuksesta vastasi TheatreWorksin perustaja, työyhteisövalmentaja Satu-Mari Jansson. Kohtaamisia asiakkaiden kanssa harjoiteltiin teatterin ja draaman keinoin. Jansson ja Lindroos käyvät läpi hanketta sekä sitä, millaista on ollut kehittää asiakaspalveluosaamista teatterin keinoin ja mitä hyötyä hankkeesta oli henkilökunnalle.  

 

Jollas Instituutti kouluttaa S-ryhmän työntekijöitä muun muassa asiakaspalvelutaitojen kehittämisessä. Jollas Instituutti on myös kehittänyt Työsuojelurahaston tuella henkilöstönsä oppimista työelämässä ja opittujen asioiden mielessä pysymistä työpäivien arjessa. Tutkimus tutuksi -tapaamisessa Jollas Instituutin valmennuspäällikkö Henrik Ikonen kertoo esimerkkien kera asiakaspalvelun kehittämisestä, asiakaspalveluinterventioista sekä valmennusten vaikuttavuudesta. Ikonen antaa vinkkejä, miten voi oppia hyväksi asiakaspalvelijaksi.  

Tilaisuuden lopussa järjestetään paneelikeskustelu, jossa edellä mainitut henkilöt keskustelevat muun muassa siitä, mitkä ovat tärkeitä asiakaspalvelutaitoja, miten niitä voi kehittää sekä asiakaspalveluharjoitusten vaikuttavuudesta. Paneelikeskustelua vetää Työsuojelurahaston tutkimusasiantuntija Mikael Saarinen.

Paikka: Tutkimus tutuksi -tapaaminen järjestetään torstaina 30.1.2020 klo 9 – 10.30 Musiikkitalon ravintolassa, osoitteessa Mannerheimintie 13 A, Helsinki. Aamukahvit ovat tarjolla klo 8.30 alkaen.

Esitystä voi seurata suorana lähetyksenä ilman kirjautumista internetin kautta osoitteessa www.youtube.com/tyosuojelurahasto. Tutkimus tutuksi -tapaamisen editoitu tallenne julkaistaan Youtubessa ja Työsuojelurahaston nettisivuilla.  

Ilmoittautumiset (https://ssl.eventilla.com/tutkimustutuksi_30_1_2020) tilaisuuteen viimeistään 23.1.2020 mennessä. Ilmoittauduthan ajoissa, sillä turvallisuussyistä voimme ottaa tilaisuuteen enintään 80 osallistujaa. Mikäli et pääse tilaisuuteen, välitäthän tiedon muille asiasta kiinnostuneille.

Hankkeet: 190232 Parempaa työntekijä- ja asiakaskokemusta teatterin keinoin ja 180149 Valmennusten vaikuttavuutta ja oppimista tehostava kehittämishanke