Rahoitusta työelämän tutkimukseen ja kehittämiseen – kutsu ammattikorkeakouluille Työsuojelurahaston webinaariin 10.12

Työsuojelurahasto järjestää perjantaina 10.12.2021 klo 10-11 ammattikorkeakouluille suunnatun webinaarin, jossa kerrotaan tutkimus- ja kehittämishankkeiden rahoittamisesta sekä annetaan vinkkejä rahoitushakemuksen tekemiseen. Työsuojelurahaston tutkimusasiantuntija Anne-Marie Kurka kertoo, millainen on hyvä rahoitushakemus ja miten se tehdään.

Webinaarissa Metropolia-ammattikorkeakoulun yliopettaja Tuula Mikkola kertoo, mitä Kotihoidon etähoito työntekijöiden hyvinvoinnin ja johtamisen näkökulmasta -hankkeessa tutkitaan sekä rahoituksen hakemisesta Työsuojelurahastosta. Hankkeessa mukana olevat Satakunnan ammattikorkeakoulun yliopettaja Sari Teeri ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun yliopettaja Merja Hoffrén-Mikkola kertovat, millaista on olla mukana toteuttamassa tutkimushanketta ja roolistaan tutkimuksen teossa. Webinaarin lopussa osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä edellä mainituille henkilöille sekä myös hankkeessa mukana olevalle Turun ammattikorkeakoulun yliopettajalle Sini Elorannalle.

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena. Huomioithan, että kaikille webinaariin ilmoittautuneille lähetetään keskiviikkona 8.12. osallistumislinkki sähköpostitse.

Webinaari tallennetaan ja editoitu tallenne julkaistaan myöhemmin Työsuojelurahaston Youtube-kanavalla.

Ilmoittautumiset webinaariin 7.12. mennessä tämän linkin kautta.

Hanke: Kotihoidon etähoito työntekijöiden hyvinvoinnin ja johtamisen näkökulmasta. 210045.

Lisätietoja: Päivi-Maria Isokääntä, viestintäasiantuntija, Työsuojelurahasto, puh. 09 6803 3318, viestinta@tsr.fi