Kuvassa hakija tekee tietokirjastipendihakemusta.

Sinustako tietokirjailija -webinaarin tallenne julkaistu

Työsuojelurahaston 7.9.2023 järjestämän Sinustako tietokirjailja -webinaarin edioitu tallenne on julkaistu rahaston Youtube-kanavalla ja nettisivuilla.

Webinaarissa tutkimusasiantuntija ja itsekin tietokirjailija Mikael Saarinen kertoi Työsuojelurahaston tietokirjastipendistä, hakukriteereistä ja rahoituksen hakemisesta.

Suomen tietokirjailijoiden toiminnanjohtaja Sanna Haanpää kertoi puheenvuorossaan, miten syntyy hyvä tietokirja. Lisäksi Haanpää kommentoi, syrjäyttävätkö ääni- ja e-kirjat painetun tietokirjan ja mikä on tietokirjojen tulevaisuus.

Tietokirjailija, työelämän kehittäjä Kirsi Elina Kallio puhui Moderni johtaja – työsuhteiden johtamisesta toiminnan johtamiseen -tietokirjastaan, joka käsittelee johtamista moninaistuvassa työelämässä.Työsuojelurahasto tuki käsikirjoituksen viimeistelyä tietokirjastipendillä.

Tietokirjailija, psykologian opettaja Saija Hongisto-Peltomaa kertoi Hehku ja hiipuminen. Vimma ja vitutus. Motivaatio ja innostus opettajuudessa -tietokirjastaan, jonka käsikirjoituksen hän viimeisteli Työsuojelurahaston tietokirjastipendin tuella. Kirja käsittelee opettajien motivaation vaihtelua ja siihen vaikuttavia tekijöitä.

Tilaisuuden esitykset:

Mikael Saarinen, Työsuojelurahasto, tietokirjastipendin esittely

Sanna Haanpää, Suomen tietokirjailijat ry, esitys tietokirjasta

Kirsi Elina Kallio, Moderni johtaja – työsuhteiden johtamisesta toiminnan johtamiseen -tietokirjan esittely

Saija Hongisto-Peltomaa, Hehku ja hiipuminen. Vimma ja vitutus. Motivaatio ja innostus opettajuudessa -tietokirjan esittely

Linkki tilaisuuden editoituun tallenteeseen.