Stipendien rahoitushaku on avattu – hakuaika päättyy 15.1.2019 klo 16

Työsuojelurahaston stipendien rahoitushaku on avattu. Käynnistä hakemus rahaston uudessa hakujärjestelmässä, https://oma.tsr.fi.  Jos sinulla ei ole vielä uusia pysyviä käyttäjätunnuksia, luo tunnukset kirjautumalla omilla pankkitunnuksilla osoitteessa https://oma.tsr.fi.  

Tämän jälkeen valitse rahoitusmuoto eli stipendi. Seuraavaksi valitse stipendilaji ja aloita uuden hakemuksen tekeminen. Järjestelmä ohjaa seuraaviin hakemuksen täyttövaiheisiin. Hakemuksen eri vaiheet näkyvät vasemman laidan ohjauspalkissa.

Käytettävät selaimet ovat Chrome, Mozilla Firefox ja Microsoft Edge. Suosittelemme näiden selainten uusimpia versioita. Hakemukset voi tehdä vain suomeksi tai ruotsiksi.

Uuden hakujärjestelmän myötä stipendien hakukysymyksiä on selkeytetty. Hakemusta ei voi edelleenkään täydentää lähettämisen jälkeen.

Tämä stipendihaku päättyy tammikuun 15. päivä klo 16.   

Uudessa hakujärjestelmässä hakemuksia voi alkaa täyttää ja lähettää noin kuukausi ennen hakuajan päättymistä. Hakujärjestelmää uudistamalla Työsuojelurahasto haluaa parantaa hakemisen sujuvuutta ja toimivuutta.

Tutustu rahoitusmuotoihin ja hakuohjeisiin tästä linkistä.

Uuden hakujärjestelmän käyttämiseen liittyvää ohjeistusta saa Työsuojelurahastosta puhelimitse numerosta 09 6803 3311.

Muistathan hakemusta tehdessä, että tunnukset ovat henkilökohtaiset ja pysyvät. Älä jaa omia tunnuksiasi. Häiriötilanteessa ota kuvakaappaus ja lähetä se tilannekuvauksesi kanssa osoitteeseen info@tsr.fi

Ennen hakemuksen tekemistä kannattaa perehtyä stipendien hakuohjeisiin.