Stipendien rahoitushaku on avattu – hakuaika päättyy 15.10.2018 klo 16

Stipendien rahoitushaku on avattu. Kaikkien hakijoiden on ensiksi luotava uudet pysyvät käyttäjätunnukset hakujärjestelmään kirjautumalla omilla pankkitunnuksillaan, luomalla henkilökohtaisen salasanan ja antamalla omat yhteystietonsa.  

Tämän jälkeen valitaan rahoitusmuoto eli stipendi. Seuraavaksi valitaan stipendilaji ja aloitetaan uuden hakemuksen tekeminen. Järjestelmä ohjaa hakijaa seuraaviin täyttövaiheisiin. Hakemuksen eri vaiheet näkyvät vasemman laidan ohjauspalkissa.

Hakemus käynnistetään ja jo aloitettuja hakemuksia jatkotyöstetään linkin https://oma.tsr.fi kautta. Käytettävät selaimet ovat Chrome, Mozilla Firefox ja Microsoft Edge. Suosittelemme näiden selainten uusimpia versioita. Hakemukset voi tehdä vain suomeksi tai ruotsiksi.

Uuden hakujärjestelmän myötä rahoitusmuotojen hakukysymyksiä on selkeytetty ja kysymysten määrää vähennetty. Hakemusta ei voi edelleenkään täydentää lähettämisen jälkeen.

Tämä stipendihaku päättyy lokakuun 15. päivä klo 16.  

Uudessa hakujärjestelmässä hakemuksia voi alkaa täyttää ja lähettää noin kuukausi ennen hakuajan päättymistä. Hakujärjestelmää uudistamalla Työsuojelurahasto haluaa parantaa hakemisen sujuvuutta ja toimivuutta.

Tutustu rahoitusmuotoihin ja hakuohjeisiin tästä linkistä.

Uuden hakujärjestelmän käyttämiseen liittyvää ohjeistusta saa Työsuojelurahastosta puhelimitse numerosta 09 6803 3311.

Muistathan hakemusta tehdessä, että tunnukset ovat henkilökohtaiset. Älä jaa omia tunnuksiasi. Häiriötilanteessa ota kuvakaappaus ja lähetä se tilannekuvauksesi kanssa osoitteeseen info@tsr.fi