Stipendien rahoitushaku on avattu – hakuaika päättyy 15.10.2019 klo 16

Työsuojelurahaston stipendien rahoitushaku on avattu. Käynnistä hakemus rahaston  hakujärjestelmässä, https://oma.tsr.fi.  Jos sinulla ei ole vielä uusia pysyviä käyttäjätunnuksia, luo tunnukset kirjautumalla omilla pankkitunnuksilla osoitteessa https://oma.tsr.fi

Tämän jälkeen valitse rahoitusmuoto eli stipendi. Seuraavaksi valitse stipendilaji ja aloita uuden hakemuksen tekeminen. Järjestelmä ohjaa seuraaviin hakemuksen täyttövaiheisiin. Hakemuksen eri vaiheet näkyvät vasemman laidan ohjauspalkissa.

 

Käytettävät selaimet ovat Chrome, Mozilla Firefox ja Microsoft Edge. Suosittelemme näiden selainten uusimpia versioita. Hakemukset voi tehdä vain suomeksi tai ruotsiksi. Hakemuksen tekemiseen kannattaa varata riittävästi aikaa. Hakemusta ei voi edelleenkään täydentää lähettämisen jälkeen.

Tämä stipendihaku päättyy lokakuun 15. päivä klo 16. Älä jätä hakemuksen viimeistelyä viime tunneille. Vaillinaisia hakemuksia ei voi lähettää.  

Oma.tsr.fi -järjestelmässä hakemuksia voi alkaa täyttää ja lähettää noin kuukausi ennen hakuajan päättymistä.

Ennen hakemuksen tekemistä tutustu rahoitusmuotoihin ja hakuohjeisiin tästä linkistä.

Hakujärjestelmän käyttämiseen liittyvää ohjeistusta saa Työsuojelurahastosta puhelimitse numerosta 09 6803 3311.

Muistathan hakemusta tehdessä, että tunnukset ovat henkilökohtaiset ja pysyvät. Älä jaa omia tunnuksiasi. Häiriötilanteessa ota kuvakaappaus ja lähetä se tilannekuvauksesi kanssa osoitteeseen info@tsr.fi