Stipendien rahoitushaku on avattu – hakuaika päättyy 15.10.2020 klo 16

Työsuojelurahaston stipendien rahoitushaku on avattu. Haettavana on väitöskirjastipendi väitöstyön viimeiselle 6-12 kuukaudelle, post doc -stipendit tutkimusvierailuun ja itsenäiseen tutkimukseen, matkastipendi tutkimuksen esittelyyn ulkomaisessa konferenssissa ja muu stipendi uuden tiedon tuottamiseen tai muuhun työelämän tutkimus- ja kehittämistoimintaan.

Käynnistä hakemus rahaston hakujärjestelmässä, https://oma.tsr.fi.  Jos sinulla ei ole vielä pysyviä käyttäjätunnuksia, luo tunnukset kirjautumalla omilla pankkitunnuksilla osoitteessa https://oma.tsr.fi.

Tämän jälkeen valitse rahoitusmuoto eli stipendi. Seuraavaksi valitse stipendilaji ja aloita uuden hakemuksen tekeminen. Järjestelmä ohjaa seuraaviin hakemuksen täyttövaiheisiin. Hakemuksen eri vaiheet näkyvät vasemman laidan ohjauspalkissa.

Käytettävät selaimet ovat Chrome, Mozilla Firefox ja Microsoft Edge. Suosittelemme näiden selainten uusimpia versioita. Hakemukset voi tehdä vain suomeksi tai ruotsiksi.

Hakemuksen tekemiseen kannattaa varata riittävästi aikaa. Hakemusta ei voi täydentää lähettämisen jälkeen.

Tämä stipendihaku päättyy 15.10.2020 klo 16. Älä jätä hakemuksen viimeistelyä viime tunneille. Vaillinaisia hakemuksia ei voi lähettää.    

Oma.tsr.fi -järjestelmässä hakemuksia voi alkaa täyttää ja lähettää noin kuukausi ennen hakuajan päättymistä.

Ennen hakemuksen tekemistä tutustu rahoitusmuotoihin ja hakuohjeisiin tästä linkistä.

Hakemuksen tekemiseen liittyvää ohjeistusta saa Työsuojelurahastosta vain puhelimitse numerosta 09 6803 3311.

Muistathan hakemusta tehdessä, että tunnukset ovat henkilökohtaiset ja pysyvät. Älä jaa omia tunnuksiasi.  

Häiriötilanteessa lähetä koko sivun kuvaruutukaappaus sähköpostitse osoitteeseen info@tsr.fi. Kirjaa sähköpostiin myös tilannekuvauksesi sekä puhelinnumero, josta tavoitamme sinut.